Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Neo's by Laki Garage
Laki:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Kolovoz, 2010, 21:26:41 ---kakav ti je ovo spuh to nije vidlo zxa haha
--- Kraj citata ---
nije to zx, to je stari serijski spuh bez katalizatora, samo mu fali prigusivac.
kad je onaj prvi post napisan u temu, onda je jos i bio zx :)
crna strela:
usis napred odlicno slozen i farban...super prerada...set up, nabacite vodeno hladjenje, zanimljivije je i jace... :icon_thumright:
Laki:
Ofarbano je uzasno, samo na slikama izgleda dobro,
Nema potrebe za LC, AC zakon :icon_biggrin:
edo haker:
svaka cast za bad look...ja bi isao na yamahu do kraja, znaci aerox onaj dio usisa...jesi imao 17.5 i 19.5 zanima me razlika i kako se odrazavalo na grijanje masine...
Laki:
--- Citat: edo haker - 18 Kolovoz, 2010, 19:18:12 ---svaka cast za bad look...ja bi isao na yamahu do kraja, znaci aerox onaj dio usisa...jesi imao 17.5 i 19.5 zanima me razlika i kako se odrazavalo na grijanje masine...
--- Kraj citata ---
nisam namjerno htio stavljat od roxa masku jer ju svi stavljaju, a ovakvu jos niko nije
masina jos uvijek nije upalila, jos je na dizalici ( gazda vec 3 dana kupuje ulje i gorivo ;D )
na ac je bolje stavit veci karb bas zbog tog da bolje hladi masinu, u planu je bio 19 mm karb ali je nakraju sad dellorto 21 karb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju