Tehnički kutak > Garaža

Runner 50 sc

<< < (3/4) > >>

dino gp1:
Fora izgledaju ove ledice,  stavi slike felga i plastika kada sve napraviš :icon_thumright:... koja boja je u planu?

rloka:

--- Citat: ivan_sp - 26 Kolovoz, 2009, 02:10:13 ---jesi bio u crikvenici prije nekih 10-ak dana sa runnerom

--- Kraj citata ---

zivim u crikvenici i na cesti sam skoro stalno....zasad je prednja plastika pofarbana sprejom cekam da zavrsi sezona i posao pa cu farbat...Možda bacim neku kombinaciju mat crna i crvena ona kricava il tako nes...Felge su crne samo cu rubove ispolirat

interceptor:
ljep runner..kolika ti je krajnja brzina ??!

ivan_sp:

--- Citat: rloka - 26 Kolovoz, 2009, 11:47:55 ---zivim u crikvenici i na cesti sam skoro stalno....zasad je prednja plastika pofarbana sprejom cekam da zavrsi sezona i posao pa cu farbat...Možda bacim neku kombinaciju mat crna i crvena ona kricava il tako nes...Felge su crne samo cu rubove ispolirat

--- Kraj citata ---

lijep runner samo kolko se sjećam auspuh ti je dosta hrđav  :toothy11:

rloka:
a da zahrđao i malo prigusivac izgorio jer sam ga ispolirao prije ljeta a na motoru sam skoro stalno pa kisa ovo ono i jebiga.
Sad ide malo losije prirubnica mi je malo naceta pa vuce fals zrak...za krajnju sad bez saginjanja po ravnom 85-90 kad me se nevidi na skuteru onda i oko 107 nekad je znalo i oko 115...treba jos to sredit i postelat. kvacilo novo pod hitno mislim da cu rms racing pro uzet i ovu prirubnicu sredit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju