Općenito > Generalno o skuterima

opet dileme

<< < (5/5)

Dino:

--- Citat: filiplatinovicz - 19 Svibanj, 2007, 07:00:34 ---Ma daj, ne luduj... uzmi novog runnera 125. izvrstan skuter. automatika u gradu ima prednosti, a po vani udobnost koju skuter pruža pred ležaljkama. s runnerom ćeš svagdje biti car!

--- Kraj citata ---
Sa ovim zadnjim se u potpunosti slažem :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Punisher:

--- Citat: Dino - 19 Svibanj, 2007, 08:59:35 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Svibanj, 2007, 07:00:34 ---Ma daj, ne luduj... uzmi novog runnera 125. izvrstan skuter. automatika u gradu ima prednosti, a po vani udobnost koju skuter pruža pred ležaljkama. s runnerom ćeš svagdje biti car!

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
I ja isto... nemoj ni pod razno uzimati 50ccm skuter jer ćeš ga brzo 'prerasti' , a da ne spominjemo s*anja sa blokadama i ostalim glupostima. Ako budeš 'ćirnuo' van grada bit će ti premalo, i još kao šećer na kraju 125-ica troši barem isto koliko i 50-ice - ako ne i manje... jel se ima što još reći  :frajer:

StreetRunner:
ja san ipak za RS125 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Punisher:
Ma koji god skuter uzeo samo nemoj od 50ccm...

IZd:

--- Citat: Punisher - 19 Svibanj, 2007, 09:40:17 ---
--- Citat: Dino - 19 Svibanj, 2007, 08:59:35 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
I ja isto... nemoj ni pod razno uzimati 50ccm skuter jer ćeš ga brzo 'prerasti' , a da ne spominjemo s*anja sa blokadama i ostalim glupostima. Ako budeš 'ćirnuo' van grada bit će ti premalo, i još kao šećer na kraju 125-ica troši barem isto koliko i 50-ice - ako ne i manje... jel se ima što još reći  :frajer:

--- Kraj citata ---

Ovo je pametan prijedlog. Vrijedi razmisliti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju