Tehnički kutak > Tuning skutera

Zagasi se usred voznje?

<< < (6/6)

dhorvat:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 26 Kolovoz, 2009, 15:59:15 ---
Samo ti zjbavaj  :toothy3: meni se vise neda gurat scoot do doma kad rikne,al nadam se dobrom zavrsetku ove price  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Drugi puta napravi 2% mješavinu i tako vozi, nakon toga uključi crijevo od uljne pumpe i ako će abnormalno dimit čak i kad se zagrije onda znaš da je pumpa ispravna. Tako je to radim  :icon_thumright:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dhorvat - 26 Kolovoz, 2009, 16:02:54 ---Drugi puta napravi 2% mješavinu i tako vozi, nakon toga uključi crijevo od uljne pumpe i ako će abnormalno dimit čak i kad se zagrije onda znaš da je pumpa ispravna. Tako je to radim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Bojim se da uljna vise nece nikad radit,ni za probu..sam cu mjesat i gotova prica.

dhorvat:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 26 Kolovoz, 2009, 16:05:29 ---Bojim se da uljna vise nece nikad radit,ni za probu..sam cu mjesat i gotova prica.

--- Kraj citata ---

Ha j#biga, ak nejde nejde  :dontknow: :toothy3:

ProDriverGT(TGB):
Nazalost moram ponovo dizat temu...stavio novi klip,sredio cilindar 150km lagane voznje,ni najmanje greske ni zamjerke,sam mjesam gorivo,cuje se miris ipona baca malo ulja iz spuha sve ok,do danas, isti rezervar s kojim sam presao nekih 50km bez problema sad mi je s njim ponovo crknuo skuter..dodem doma niti se osjeti miris ipona iz spuha,niti ulja na njemu niti ne dimi..a 2ipol posto radena mjesavina??Koji mu je k**ra* vise jel ima ko kakvu ideju od cega skuter moze crknut tako iz cista mira

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju