Tehnički kutak > Tuning skutera
Zagasi se usred voznje?
dhorvat:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 26 Kolovoz, 2009, 15:59:15 ---
Samo ti zjbavaj :toothy3: meni se vise neda gurat scoot do doma kad rikne,al nadam se dobrom zavrsetku ove price :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Drugi puta napravi 2% mješavinu i tako vozi, nakon toga uključi crijevo od uljne pumpe i ako će abnormalno dimit čak i kad se zagrije onda znaš da je pumpa ispravna. Tako je to radim :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: dhorvat - 26 Kolovoz, 2009, 16:02:54 ---Drugi puta napravi 2% mješavinu i tako vozi, nakon toga uključi crijevo od uljne pumpe i ako će abnormalno dimit čak i kad se zagrije onda znaš da je pumpa ispravna. Tako je to radim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bojim se da uljna vise nece nikad radit,ni za probu..sam cu mjesat i gotova prica.
dhorvat:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 26 Kolovoz, 2009, 16:05:29 ---Bojim se da uljna vise nece nikad radit,ni za probu..sam cu mjesat i gotova prica.
--- Kraj citata ---
Ha j#biga, ak nejde nejde :dontknow: :toothy3:
ProDriverGT(TGB):
Nazalost moram ponovo dizat temu...stavio novi klip,sredio cilindar 150km lagane voznje,ni najmanje greske ni zamjerke,sam mjesam gorivo,cuje se miris ipona baca malo ulja iz spuha sve ok,do danas, isti rezervar s kojim sam presao nekih 50km bez problema sad mi je s njim ponovo crknuo skuter..dodem doma niti se osjeti miris ipona iz spuha,niti ulja na njemu niti ne dimi..a 2ipol posto radena mjesavina??Koji mu je k**ra* vise jel ima ko kakvu ideju od cega skuter moze crknut tako iz cista mira
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju