Tehnički kutak > Tuning skutera
Zagasi se usred voznje?
Luka 0101:
nove karike i vozi dalje...
jbg. sory znam da ti nije sad do sale
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Luka 0101 - 25 Kolovoz, 2009, 20:10:52 ---nove karike i vozi dalje...
jbg. sory znam da ti nije sad do sale
--- Kraj citata ---
A jbg,barem je cilindar ostao ok,malo brusenja i ko nov,zapravo i je nov al.. :happy8: i novi klip,mješanje RUČNO i vozi dalje
ivanm:
dellorto pumpice ulja na piaggio blokovima ne stvaraju probleme, daju se štelati itd, ja sam na piaggiu pojačao protok na potenciometru i vozim se tako 2000 km i sve je ok..
na pežou je bila ona gurtner pumpa nju sam isključio i sam radio mješavinu jer nisam vjerovao toj pumpici, neznam kakvu ima tgb al očito lošu..
vktr:
--- Citat: ivanm - 26 Kolovoz, 2009, 10:09:33 ---dellorto pumpice ulja na piaggio blokovima ne stvaraju probleme, daju se štelati itd, ja sam na piaggiu pojačao protok na potenciometru i vozim se tako 2000 km i sve je ok..
na pežou je bila ona gurtner pumpa nju sam isključio i sam radio mješavinu jer nisam vjerovao toj pumpici, neznam kakvu ima tgb al očito lošu..
--- Kraj citata ---
tgb ima plastični zupčanik uljne, možda ga je pojelo
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: ivanm - 26 Kolovoz, 2009, 10:09:33 ---dellorto pumpice ulja na piaggio blokovima ne stvaraju probleme, daju se štelati itd, ja sam na piaggiu pojačao protok na potenciometru i vozim se tako 2000 km i sve je ok..
--- Kraj citata ---
Lošu da,a i od pezoa je isto neka cudna,mog strica je na jetforcu isto zezala..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju