Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
4. Malonogometni Turnir 30.8.2009.
marko_AeRoX:
pa kaj je to problem? :P glavno da je zabave... tu non stop ljudima govorim kak je ekipa skuterasa s foruma super a nikak da vas pokazem, pa nebudete se valjda ustrtarili pa ne dosli... steta je takvu festu propustiti
Biker686:
markane bum videl u kakvom bu stadiju moja nauka za ispit 2.9. tak da se najvjerojatnije vidimo! :icon_tongue:
marko_AeRoX:
--- Citat: Biker686 - 24 Kolovoz, 2009, 22:39:23 ---markane bum videl u kakvom bu stadiju moja nauka za ispit 2.9. tak da se najvjerojatnije vidimo! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ma ljubi te deda žika :P ajmo ljudovi, pokazite malo kak skuterasi igraju nogomet :P
Biker686:
--- Citat: marko_AeRoX - 24 Kolovoz, 2009, 22:42:58 ---ma ljubi te deda žika :P ajmo ljudovi, pokazite malo kak skuterasi igraju nogomet :P
--- Kraj citata ---
vec sam ti reko da ja i lopta nismo na ti.. al zato jest i pit mogu! :icon_biggrin:
marko_AeRoX:
--- Citat: Biker686 - 25 Kolovoz, 2009, 00:15:51 ---vec sam ti reko da ja i lopta nismo na ti.. al zato jest i pit mogu! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e onda ovak, svi koji dođu na turnir, vodim ih kleti :P (i ne, ne zajebavam se :P ) nije daleko tak da nemojte cvikat za gorivo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju