Općenito > Generalno o skuterima

500 kn ili ne??

<< < (3/4) > >>

jux-zg:

--- Citat: neer - 24 Kolovoz, 2009, 01:27:44 ---meni su poslali sranja ta o tablicama kak ih trebam vratit i platit 5 stoja nisu vidili ni table ni 5 stoja ....kaze stara da je doslo nesto s suda ..i to odj#bo i evo vec godinu dana nista ne dolazi nadam se da su zaboravili

--- Kraj citata ---

Ne brini doci ce  :icon_thumright: svi se nadaju da nece pa nakraju uvijek dode cesitka

stipe:

--- Citat: al bandi - 23 Kolovoz, 2009, 19:34:45 ---ljudi...problem je šta mi je reg istekla ima misec dana...oće li me radi toga zjeb***t ??  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

na tehnickom nece!

ma idi lipo sada, tj kad s probudis, plati osiguranje i sva ona davanja i aj kuci miran...

i prije kazne moras dobit doma onu obavijest da ti je istekao tehnicki i da u roku tom i tom moras odjavit vozilo...

Giz:

--- Citat: Luka 0101 - 23 Kolovoz, 2009, 21:04:11 ---dođi tamo i pravi se blesav... to ja napravio i noramlno ga regao

--- Kraj citata ---
Meni je i 2 mjeseca prošlo pa sam se pravio glup.  :laughing7:

Ženska napisala registraciju sa tim datumom i sve 5.

neer:
ma  neka dodje samo ne sutra treba mi jos gljiva i par sitnica za skuter...nek dodje sljedeci mjesec

al bandi:
danas registrira bez problema...skoro 400 kn mamu im lopovsku ...fala svima na odgovorima ,može lock  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju