Tehnički kutak > Tuning skutera

je be ni ksenon na 50 kubika

<< < (9/10) > >>

animatrix:
da se ja javim za kraj, ja sa 9w jacom zaruljom od serijske imam problema sa akumulatorom, vozim s pola gasa i aku se prazni! planiram u buducnosti ako bude love uzeti 2 ledice od 12w komad pa ce ti bit kakvih 1000 lumena svjetla... jace od serijale, 3 puta slabije od xenona, al jbg

kreja:
u mene je ksenon na  sf1 i sve normalno radi kao sto je domgoj rekao...

Luka 0101:
prosvjetli nas.. napisi postupak.. i mane tj. jel ima kavih problema poslje instalacije

kreja:
poslje ugradnje nisam imao nikakvih problema...kod 50ccm je izmjenična struja a ne istosmjerna tako da treba grecov spoj...znači umjesto sijalice dugog ili kratkog svjetla zavisi na koji odlucite staviti xenon ugradite grecov spoj od 4 doode da bi dobili istosmjernu struju znaci dvije zice koje idu na sijalicu stavite na grecov spoja na mjesto gdje je predvidjeno spajanje naizmjenicne struje a na grec spojite klasicni relej sa 4 noge sa oznakama 85,86,30,87 na 85 i 86 spojite + i - sa grecovog spoja a nogicama 30 spojite na plus aku a 87 na minus aku i to je to...ja cu stavit slike pa vidite

dino73n:

--- Citat: kreja - 25 Kolovoz, 2009, 19:49:37 ---poslje ugradnje nisam imao nikakvih problema...kod 50ccm je izmjenična struja a ne istosmjerna tako da treba grecov spoj...znači umjesto sijalice dugog ili kratkog svjetla zavisi na koji odlucite staviti xenon ugradite grecov spoj od 4 doode da bi dobili istosmjernu struju znaci dvije zice koje idu na sijalicu stavite na grecov spoja na mjesto gdje je predvidjeno spajanje naizmjenicne struje a na grec spojite klasicni relej sa 4 noge sa oznakama 85,86,30,87 na 85 i 86 spojite + i - sa grecovog spoja a nogicama 30 spojite na plus aku a 87 na minus aku i to je to...ja cu stavit slike pa vidite

--- Kraj citata ---

hahahahaahaha,samo poslusajte ovog copy paste majstora i pripremite se za veliki prasak..........na nogicu 87 + a na nogicu 30 -  :nono: i sta ce se desiti kad relej ukopca?????????? BUUUUUMMMMMM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju