Tehnički kutak > Tuning skutera

runner instalacija

(1/4) > >>

gokiSP:
jel ok da skuter radi bez instalacije..mislim znam da moze radit al me zanima jel to ok ili moze nesto pregorit ili sta ja znam..znaci iz namotaja idu 2 kabela, jedan sa 3 zice koji se spaja na cdi/bobinu a drugi sa okruglim konektorom koji ide na instalaciju..e sad ovaj koji ide u cdi/bobinu spojim tamo i lulicu na svijecicu i sve normalno radi ali me zanima jel ok to pa eto molim pomoc posto nisam sa strujom na ti.. :toothy11:

i zanima me jos jel bi bilo ok da stavim prekidac na jednu od ove 3 zice koje idu iz namotaja u cdi/bobinu da mogu gasit na njega motor?

:help: :help: :help:

gokiSP:
kako niko nezna  ::)

gokiSP:
ajde neko sigurno zna..nije bas da mi se da mijenjat namotaje ili cdi ako pregori sta ovako bez instalacije..

Benjamin:
mozes ostaviti bez instalacije...samo kaj onda nema svjetla ..akumulatora anlasera itd...te funkcije odpadaju..ostaje ti cisti rad motora...namotaji daju struju samo za paljenje..

Spaja se jedna zica s masom kolko se sjecam..ona od bobie..mislim da je crvena kaj ide od pick up-a..znaci jednu zivu na prekidacu spojis na ramu a drugu zicu nadospojis na crvenu..  i  da moras povezati motor s ramom jedino...znaci jednu malo deblju zicu puknes jedan kraj na blok a drugi na ramu..jel zbog nedostatka  instalacije fali i masa izmedu bloka i rame..uglanvom nis komplicirano...moram provjeriti nesjecam se vise tocno jel je crvena zica na koju se spaja mislim da je ali bum kansije provjerio.

gokiSP:
nista meni ne treba, ni svijetla ni aku i tako to..na cdi-u je masa i to sam spojio na ramu i sve normalno radi...jedino moram to nesto iskemijat za gasenje jer mi se neda stalno cepit karb ili spuh.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju