Tehnički kutak > Styling skutera
Vaš styling
aco stunter_50:
Kakav bi vi full styling napravili na svom skutu mislim sta bi sve htijeli staviti na skut za stajling i napravit :hello: :hello: :hello: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :laughing7: :laughing7:
Shevinho:
U priči Peugeot Vivacity... Undertail, malo custom plastika, halogenu žarulju, disk zadnji, podizač amortizera,lexus štopove,ledice u prednjem faru,bad look,bočna nogara,malo tuninga,prednji nazubljeni disk i još toga al se nemogu sjetit. :jerk:
Punisher:
Za početak neku opaku boju (crno-crvena, ovisi od skutera do skutera kako bi stajalo), diode u zadnje svjetlo, diode u instr tablu, možda diode ispod skutera, undertail, bočna nogara (ako ju nemaš), podizač amortizera :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Mr J:
Vidjet cete kada zavrsim runnera... tj. jos nisam niti poceo jer nemam vremena... u kombinaciji farbanja su 2 varijante... narandzasto plava i sampanj crna...
Nadalje, ici ce neki manji retrovizori - adaptere sam izradio... i jos sitnice koje cu raditi i smisljati u koracima... Naravno cilj je napraviti sto orginalnije i ukusnije uz minimalno ulaganje kapitala...
ivanm:
pošto imam već godina, ne privlači me neki izgled, šminka, imam bočnu nogaru, naljepnicu "malossi" na prednjoj maski, stavio bi još onaj držač-vješalicu na prednji greben kad nešto imam da mogu objesit ako pod sicem nema mjesta..
i dodao bi zadnji blatobran, pripasao od nekog skuta, pošto sf to ima bezveze rješeno, pa voda šprica na sve strane..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju