Tehnički kutak > Tuning skutera

Remont Aeroxa za 400 Eura

(1/4) > >>

danij3l:
Pozdraf

Evo josh jedan noob vas malo pegla s glupim pitanjima.
Uglavnom evo sto sam ja kao skombinirao(uglavnom citajuci po netu):

Scoot je burazov i na njemu je stock sve osim spuha (mislim da je TECNIGAS RS - tako izgleda) i radilice (neznam koji proizvodjac niti model, ali sutra okacim sliku :D ).

STO DA NAPRAVIM (kupim)

Molim vas da pitat sve sto je potreno, jer ja nemam blage veze o svemu tome.

P.S. ako imate neka pitanja, pitajte, odgovorim u roku odmah  :laughing9:    (modovi - ako je slika prevelika - samo recite)

gokiSP:
kit koji si stavio je midirace, klip s jednom karikom i to je malo jaci setup kojem treba i jaci auspuh a neznam koliko ti (buraz) zelis imat skuter kojemu ce trebat svako malo nesto mijenjat..ja bi preporucio kit tipa malossi sport, za taj kit moze ostat ovaj auspuh koji je na skuteru i sve ovo ostalo recimo odgovara i to je cisto dobar setup koji ce ljepo potegnut a trajnost ce bit skoro kao i kod serijale..naravno o trajnosti pricamo da ce bit skoro kao kod setrijale ako se skuter uredno odrzava, ako se toci kvalitetno ulje, ako se grije prije voznje, ako se ne drzi non stop pun gas i tako..

danij3l:
koji je to od ovih? :D

http://www.sip-scootershop.com/main/base/Results.aspx?t=malossi%20sport%20cylinder&d=(sco,ape,lam,old,px,sma,max,atv,mot)&s=94c7f3c13ffa438d8c628e8fa1d2f243&a=1&sort=0

dr.josip:
Nije niti jedan od tih..
potraži Malossi Sport, tako se zove..

danij3l:

--- Citat: dr.josip - 22 Kolovoz, 2009, 02:22:32 ---Nije niti jedan od tih..
potraži Malossi Sport, tako se zove..

--- Kraj citata ---

nemrem ti ja to naci na SIPu

pls link  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju