Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Gileru Runner '08
Rossi:
brate uzmi sebi Arrow cuo sam da predobro lezi runneru....ako budes trebo narucit auspuh obrati se meni mogu ti nabavit :)
PanTheR_oo7:
Hocu li ja imati problema sa RRom ili ARROWom jer mi je standardna masina, ili oni idu samo na KIT 70?
A sta mislite o Tecnigas njegova cijena je oko 120€ nov, sa ugradnjom?!?!
Rossi:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 23 Kolovoz, 2009, 12:42:43 ---Hocu li ja imati problema sa RRom ili ARROWom jer mi je standardna masina, ili oni idu samo na KIT 70?
A sta mislite o Tecnigas njegova cijena je oko 120€ nov, sa ugradnjom?!?!
--- Kraj citata ---
bjezi od ovog auspuha ...sto dalje to bolje...ovo na piaggio masinama ce ti se pokazat gore od serijskog auspuha ...start nikad neces moc nastimat ...a osvi sa zxovima ce te derat ...uglavnom gore nego serijala se to ponasa cudo na serijskom runneru.....imo ga licno i znam da pricam...probo 20 gramaza rolnica i 2 seta federa i par centralni i nikako ga nemozes nastimat ....a sto se tice kvaltete ...o tome ne treba ni pricat....kao da su ga radili oni sto prave Cunga Lunge ...nosac non stop puca jer je supalj iznutra a stjneka je deblela neki pola mm ..neki mekan matarijal..rukom ako jace stisnes udubi se ,taj top ili ti ga prigusivac ce postat nesto kao zlatna ,bakrena boja poslije pola mjeseca...jednostavno od crne postane takva boja ....uglavnom sve najgore o tom auspuhu za piaggio masinu...za ostale masine sam cuo da je ok....da ne bude da pricam gluposti imalo ga je ovdje par clanova na Runneru i isto su se namucili kao ja i isto im je puco nosac,grana i slicno...znam da su 2 lika bila iz srbije tu na forumu sa istim problemom i jos neka 2 iz hr ne sjecam se tacno potrazi gore u search upisi Tecnigas Next R ...pa trazi gdje ko komentaristo za piaggio masine ....ako vec gledas da te ispadne auspuh tih pare nekih 120 eura ..uzmi zxa i mirna si ...sto se tice ugradnje ako neznas dodji meni ..blizu si ..ugradimo za 10 minuta...
Slobodno Stavi Arowa ili RR,Zxa neces imat nikakvih problema
Skuteraš Sokolski:
Ma stavi si TT ako ne misliš dati puno para i kasnije stavljati kit. Znam puno ljudi kaj ga imaju i zadovoljni su.
R@kija:
gianeli reverse kupi!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju