Općenito > Propisi
gice u osijeku
zeto:
--- Citat: mrcina - 21 Kolovoz, 2009, 20:06:36 ---pitanje je samo jedno koliko godina imaš.
sad sam pogledao tvoj profil.hmmm punoljetan banana.
kaži sutkini da su te prisilili da potpišeš ili ideš u zatvor te da si se prepao da ne dobiješ batina pošto su ti neki rekli da se to dešava.
uz sve to kaži da si htio popiti malo više te da si ključeve dao kompiču koji je antialkoholičar da ti ih čuva.
trpanje skutera u maricu za koji ti imaš papire je protuzakonito i nesmiju to raditi.
mogli su ti samo spičiti kaznu i niš drugo a tvoj posjet postaji je prekomjerna primjena sile.
jesi li bio pijan jesu li ti dali frulu ako nisu njihova greška.
potpisivanje u postaji je prisilno uzimanje iskaza i prisila na potpisivanje ikakvih kazni.
dečki su se zaletjeli ali sad bi ih to moglo koštati.
--- Kraj citata ---
a ako imaš papir, što nisi pustio da ga odnesu i prijavio krađu u policiji??????
perica_46:
ma izgleda da su toliko zamracili na gumenog pa sam ja eto naj#bo!! al reko sam, nema boga da ista platim zato sto znam da nisam kriv a to moze potvrditi 300 ljudi!! bas me zanima hoce li doci taj policajac kad budem moro na sud pa nek kaze g#vn#r kako je bilo!! ali da oni konji dizu skuter i stavljaju ga u maricu, to nemogu vjerovat!! e da sam bar imo mobitel kod sebe, sve bi snimio!!! plava g#vn#!!!
gumy:
ko je zamračio na mene, šta pričaš ti? ja eto bio na licu mjesta al budući da sam bio već janpika je malo mutna slika.... :)
gokiSP:
trebo si pustit da otpeljaju motor..meni su ga 2 puta uzeli ali ja nisam bio pokraj njega..proletio sam pokraj murije i slikalo me i kasnije parkiro skut i otiso i oni dosli s maricom i uzeli ga..ja drugi dan doso sa papirima i uzeo skut nazad bez ikakvih kazni i bez icega :dontknow:
kiza-iz-kvarta:
ma da gamy je uvijek kriv............ :toothy12: :toothy12: :toothy12:............trebao si imat mobitel,državni organi ne vole kad ih se snima ili fotografira,mislim da bi ti bilo kao u onom videu KIZA U AKCIJI -----de uzmi mu mobitel............ :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju