Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudno ponasanje Runnera ?!

<< < (2/4) > >>

al bandi:
al da je do remena valjda bi bili simptomi isti tokom cile vožnje....momak je napisa da se javi problem i onda opet bude sve u redu pa se to tako ponavlja....pogotovo ako je kevlar remen....mislim da nema veze sa remenom..nek malo iskusniji kažu svoja mišljenja  :icon_scratch:

PROOF:
mislim da je dhorvat dosta iskusan da moze rec nekaj :)

al bandi:
nisan reka da nije...ja ga poštujem maksimalno....samo san tia reć da i drugi daju svoj komentar ništa loše  :icon_thumright:    ...sorry na off

Rossi:
ja imam osjecaj kad se vrti na tih 10100 kad pustim i dam gas da se on jednostavno u prazno vrti,...kao da remen proklizuje ili nesto...jutros ev ogledam ...posto sam konto da e nekim cudom nije zamastio remen ili sta slicno ...nije sve je ok....znaci kao da proklizuje jednostavno remen...jel moze bit sta da je do zadnjih polutki ? da se one sta nisu sjebale ili slicno ??getriba? mozda su dali svoje  :hmh:....

p.s.evo frendu bio sad dao da ide sa gljivom malo se vozat i kaze par startova kroz ubrzanje bude 10500rpm cak 10800 a per startova nece preko 10100 kroz ubrzanje ....znaci od kako das gas kad obrtaji skoce na 10100 tu stoje i ne mrdaju do max...dok kad se vrti kroz ubrzanje npr 10500 ili 10800 kad dodje do max padnu mozda 100-150 rpm ..znaci da odbacimo i to da sa gljivom nije tako....cinilo mi se na prvi pogledat da nema tog problema....

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 21 Kolovoz, 2009, 14:39:59 ---mislim da je dhorvat dosta iskusan ...

--- Kraj citata ---

Ko ti je to reko?!  :icon_scratch:  :angry7:

:icon_biggrin: Ja sam samo prijedlog reko, nisam ništa loše mislio  :sad149:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju