Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

My Rox power by 200 cc

<< < (22/28) > >>

shegy:

--- Citat: fatal1ty - 30 Kolovoz, 2009, 23:54:22 ---Prvo ajmo ovak,jandri piše u prometnoj da mu je VX 2T pa prolazi na tehničkom,njima je to skuter i bok...Nadalje koga je strah policije taj nek si ni neslaže onda ovak nešta jer to nije za njega,nek si kupi fino već skuter s velikom tablicom i eto.Ko da je danas prek veze nešta problem regat,a blokadu na bilo kakav složeni scoot i da je 50ccm bi morao stavljat tak da neznam u čemu je problem ? Imaš jeftinije osiguranje i registraciju itd...

--- Kraj citata ---

to neprolazi vise svagdje... ! al ko voli nek izvoli!

Luka 0101:
ma nemam ja strahove od policije... da imam ne bi prosao 100 000 km bez vozacke tak da me to uopce ne hebe previse..
tvoj rox je zbilja slozen ono pic pic... i to je u redu.. ja cu dat nekome da mi zavari nosac za masinu i nosace za amortizer, a ostalo mogu sam..

gokiSP:

--- Citat: fatal1ty - 30 Kolovoz, 2009, 23:54:22 ---Prvo ajmo ovak,jandri piše u prometnoj da mu je VX 2T pa prolazi na tehničkom,njima je to skuter i bok...Nadalje koga je strah policije taj nek si ni neslaže onda ovak nešta jer to nije za njega,nek si kupi fino već skuter s velikom tablicom i eto.Ko da je danas prek veze nešta problem regat,a blokadu na bilo kakav složeni scoot i da je 50ccm bi morao stavljat tak da neznam u čemu je problem ? Imaš jeftinije osiguranje i registraciju itd...

2T - 4T BB...neznam,ja sa svojom standardnom masinom nemam nikakvih problema,a scoot ide jebeno...nepada mi ni napamet da idem pregledavat mašinu,to mora ići i gotovo,tak je napravljeno tvornički a sad nek mi neko sere da se to trga...da trga se,ako netko nešta isfušari i ne napravi kak treba kad nešta složi,tak je bilo tak će uvijek i biti...Sam znam prije dok sam fušario ko klinac koliko je šta trajala i šta se dešavalo,ali na pogreškama se uči.

--- Kraj citata ---

pa tocno to..svaki motor ce ti trajat onoliko koliko ti zelis da traje tj. koliko ces se ti potrudit da traje..

Luka 0101:
jel ima tko iskustva s ovim suphom... cjena je prihvatljiva, izgled je isto heben...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Delkevic-Gilera-Runner-VX-150-180-200-Exhaust_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem4399e0bbd8QQitemZ290344451032QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

Luka 0101:
fic... kolko je posto carina... odg. sto prije... fala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju