Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage6 Gljiva ?!
Rossi:
--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2009, 03:50:02 ---te gljive su za k**ra*, ne uzimaj
--- Kraj citata ---
da i ja bi volio da cujem zasto nevaljaju ?? od svih koje sam gledo ova mi se uvijek nekako najvise svidjala ....
gumy:
ak nemaš prirubnicu pod 45 gljiva će ti stajat ko goli k**ra*.... s tim da se ove manje dabl lejer čuju preodvratno boli glava od tog zvuka, nisam još čuo veliku al kontam da nema neke razlike.....
Rossi:
--- Citat: gumy - 20 Kolovoz, 2009, 04:59:29 ---ak nemaš prirubnicu pod 45 gljiva će ti stajat ko goli k**ra*.... s tim da se ove manje dabl lejer čuju preodvratno boli glava od tog zvuka, nisam još čuo veliku al kontam da nema neke razlike.....
--- Kraj citata ---
ja sam konto i stavljat na prirubnicu pod 45...jer ova moja stara je vec nekako mi izgleda ostarila pa dok nije pukla da je zamjenim ....a sto se tice zvuka kako mislis da je preodvratno ? glasan ili ?? ja sam probo sa E5 gljivom i jest ono glasno ali meni je zvuk extra...ako je takav koa sa e5 uzeo bi je odma ....
BRICKS:
crvena bi bolje legla :icon_thumright: :)
dino gp1:
Crna bi se bolje uklopila a crvena je uočljivija... imao je dino_sk tu gljivu na ranneru (serijska prirubnica) i stajala je gljiva baš kao što je gumy napisao :toothy12:, uzmi ti onda crvenu i stage6 prirubnicu pod 45 stupnjeva :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju