Ostalo > Sportski kutak

dinamo-hearts,ko prolazi dalje???

<< < (5/7) > >>

duje87:

--- Citat: PROOF - 24 Kolovoz, 2009, 00:14:54 ---a jebiga..... mene bar nije sram kaj navijam za varteks.... koji god oni bili....

--- Kraj citata ---

nisna ni reka da te triba bit sram..dapače..

btw..kako je hajduk krenia,vise me sram rec da iden na utakmicu gledat oni jad i bijedu i preplacene debile.

ChRiStIaN:
juce potpo hajduka opet...kriza neka jebena...napenalila ih rijeka lol...sad nema penalica da puca za hajduk penale :D Nek kupe madžu, odma će prvi bit, ovaj pada ko boca XD

duje87:

--- Citat: ChRiStIaN - 24 Kolovoz, 2009, 14:52:01 ---juce potpo hajduka opet...kriza neka jebena...napenalila ih rijeka lol...sad nema penalica da puca za hajduk penale :D Nek kupe madžu, odma će prvi bit, ovaj pada ko boca XD

--- Kraj citata ---

meni ono vise smrdi na bojkot nekolicine igraca,jer ne mogu virovat da ovako tragicno moze bit..jednostavno nemoguce..

to je sve okrenilo otkad su dovel icernata za 400 000e po sezoni koji je ozlijeden,nemoze trcat 15 min i ima 31+godina tako da se vise nemoze ni prodat,a pravi nositelji igre su ostali na mizernin ugovorima..i tu je doslo do razdora. zato je  i kalinic otisa i mali gabric i jos dosta ce njih utec

dok se kosti ne pocmu lomit,nece od ovoga nista bit. Oni jucer iscipelarili purgere kraj zadra umisto da udru po onima koji su hajduk doveli u ovakvo stanje... ajme majko..

igor27:
pa jbt........prvi put da se ti i kičo ne svađate......stvarno neka gadna recesija......al mislim duje da imaš pravo jer je sve počelo dolaskom onog černata i ko da neće igrati ajdukovci.........al jučer je to malo bolje izgledalo nego inače......

Shiltac:

--- Citat: duje87 - 24 Kolovoz, 2009, 17:43:10 --- Oni jucer iscipelarili purgere kraj zadra umisto da udru po onima koji su hajduk doveli u ovakvo stanje...

--- Kraj citata ---

To se slažem!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju