Općenito > Generalno o skuterima
I ja vozim Runnera
ivanm:
isti je zvuk kromiranog i običnog zx-a..
ja bi radije uzeo giannelli extra CR, ljepši, tiši a iste performanse..
Dino:
--- Citat: ivanm - 16 Svibanj, 2007, 09:15:41 ---isti je zvuk kromiranog i običnog zx-a..
--- Kraj citata ---
A koliko košta taj giannelli.Jeli skuplji ili jeftinij od zx-a.Ima li ih naći polovnih,jer stvarno više nemam novaca,tako da na nove tunning dijelove ni ne pomišljam
StreetRunner:
--- Citat: Dino - 16 Svibanj, 2007, 17:35:52 ---
--- Citat: ivanm - 16 Svibanj, 2007, 09:15:41 ---isti je zvuk kromiranog i običnog zx-a..
--- Kraj citata ---
A koliko košta taj giannelli.Jeli skuplji ili jeftinij od zx-a.Ima li ih naći polovnih,jer stvarno više nemam novaca,tako da na nove tunning dijelove ni ne pomišljam
--- Kraj citata ---
A Gianellia možeš nabavit u Giganta u Zagrebu http://www.gigant.hr/page.aspx?PageID=4&myRootID=4
Gigant sport d.o.o.
Svetoivanska 26
100000 Zagreb
Hrvatska
tel: 01/3639-105
fax: 01/3639-105
Možeš ga nać i polovnog ali mislin da je jeftiniji od ZX ili RR.Mislin da je novi oko 800-900 kuna.
U tvojoj okolici nezna di ima ali probaj po tin dućanima moto opreme nać nešto
filiplatinovicz:
samo pazi da te ne sustigne prokletstvo nevoljnika kojeg si prevario prodavši mu za velike novce g#vn% od leonarda...
Dino:
--- Citat: filiplatinovicz - 25 Svibanj, 2007, 10:48:11 ---samo pazi da te ne sustigne prokletstvo nevoljnika kojeg si prevario prodavši mu za velike novce g#vn% od leonarda...
--- Kraj citata ---
Stvarno te ne kužim :angry7:
Što sam mu trebao reći da je skuter sranje,da sam vraćao kilometre ili neznam ni ja što još...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju