Općenito > Generalno o skuterima
Luna speedjet
luis57:
--- Citat: Stanevg - 01 Lipanj, 2011, 22:08:43 ---Ja sam uzeo Speed Jet-a Evo prije dva tj i mogu vam rec da je topla preporuka. Skuter je odlican...
Skinuta je blokada odnosno metnut odblokan cdi i ide p.k. natjero sam ga 85km/h po RAVNOM...
nisam ni sam mogao vjerovat,vjerojatno uz pomoc malog vjetra inace 80km/h...
--- Kraj citata ---
potpis! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
wonderkid:
kakav je osjecaj,jel mekan,amortizira dobro neravnine na cesti,skripe kocnice....
luis57:
--- Citat: wonderkid - 01 Lipanj, 2011, 22:25:20 ---kakav je osjecaj,jel mekan,amortizira dobro neravnine na cesti,skripe kocnice....
--- Kraj citata ---
Od svega navedenog ja imam problema samo sa zadnjom kočnicom... Koči super, ali škripi. Nije isto vozio runnera ili lunu, ali meni je prva liga osjećaj na njoj. I sto se tiče neravnina, amortizra super.
MIKSETA:
Noviji kinezi su brzi nego prije za serijalu idu dosta solidno,ali mnogo trose
oba moja frenda imaju kopiju aprilie 2t i samo se zale za potrosnja sigurno imaju velike dizne seriski zato su i brzi ali i trose
isti je primer i kod speedjeta sigurno :icon_biggrin:
ali za brzinu popravili su se drasticno
wonderkid:
velicina dizne ovisi o ostalom setupu skuta i onda moze samo povecati brzinu kad motoru fali goriva,sa prevlikom diznom ti ga naravno trpas gorivom te trokira i zato ide slabije,prije bi rekao da su spuhovi manje zaguseni nego prije pa zato idu bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju