Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Sastavljanje Malossi OverRanga
speed:
prikazana je minarelli inacica overranga,ali mislim da je isti princip i za Piaggio
1. Tako izgleda kad se dobije
2.Onda uzmemo sve iz kutije i pazimo da ne pogubimo maale stvari.. Uzmemo dio polutki na kojem su navoji i maknemo plastiku za zaštitu navoja..
3. Uzmemo drugi dio polutaka i jednostavno nataknemo gore kao na slici...
4. Poravnamo zareze s 3 male rupice u koje cemo staviti osigurace...
5. Stavimo osigurace, pripazote da su dobro okrenuti i utisnuti do kraja...
6. Ovako izgleda kad su osiguraci pravilno stavljeni....
7. Stavimo brtve ( dihtunge) pazeci da ih ne ostetimo i prekinemo....
8. Gore onda stavimo zastitu,a ujedno i dosjed centralnog federa...
9. Polutke su slozene... :icon_thumright:
10. Obavezno namazati litijevom masti di idu osiguraci i ispod onog lezaja u koje oni idu...
3alfa3:
To treba zestoko namazati sa masti i prije sastavljanja, ali pazit da nakon stavljanja poklopca nema masti vani - litijeva nije najbolja iako ni s njom nebi bilo problema. Grafitna je bolja.
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2009, 01:15:34 ---To treba zestoko namazati sa masti i prije sastavljanja, ali pazit da nakon stavljanja poklopca nema masti vani - litijeva nije najbolja iako ni s njom nebi bilo problema. Grafitna je bolja.
--- Kraj citata ---
Ja sam stavio Malossi mast unutra, stavio sam je podosta, bilo je sve dobro zabrtvljeno i nakon cca 5000 km su mi osigurači pojeli kanale :angry7:
Vrlo vjerojatno je uzrok Malossijeva mast ali nemogu to 100% potvrditi niti ću ikad moć jer neću sj*** i još neke polutke. Inače sam stavljao klasičnu grafitnu mast i nikad problema :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 20 Kolovoz, 2009, 10:18:20 ---Ja sam stavio Malossi mast unutra, stavio sam je podosta, bilo je sve dobro zabrtvljeno i nakon cca 5000 km su mi osigurači pojeli kanale :angry7:
Vrlo vjerojatno je uzrok Malossijeva mast ali nemogu to 100% potvrditi niti ću ikad moć jer neću sj*** i još neke polutke. Inače sam stavljao klasičnu grafitnu mast i nikad problema :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ono sto je nabijeno cekicem i mukom izvadjeno van?
Nikon:
sta znaci da malossi mast nevalja... a ja tim mislia torque mazat lol platia 40kn tu malu bocicu :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju