Tehnički kutak > Tuning skutera

glava cilindra lc

<< < (2/2)

speed:

--- Citat: aerox 4-life - 19 Kolovoz, 2009, 21:59:23 ---znaci ako ga skinem kad su velike vrucine bolje se hladi motor,a kad dode zima lako ja vratim to nazad

--- Kraj citata ---
mozes,
gle on ti ovak radi,to ti je bimetal i kad se zagrije propusta vodu koja cirkulira sustavom hladnjena,ljeti se prije ugrije voda u cyl nego zimi pa se ljeti i prije otvara,a zimi kasnije

aerox 4-life:
e hvala na pomoci

psycho:
slobodno to mozes skinuti ja se vozim vec 2 god bez termostata i nikad mi se nije nista desillo isto mi zastekao reko kolega ides ti meni vannnnn

animatrix:
sta vam to smeta? pa nije bezveze stavljeno... sta ce vam karike, samo se trose u cilindu, zajebi sve pa stavi klip bez karika, neces imat sta mijenjat  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: animatrix - 20 Kolovoz, 2009, 16:50:37 ---sta vam to smeta? pa nije bezveze stavljeno... sta ce vam karike, samo se trose u cilindu, zajebi sve pa stavi klip bez karika, neces imat sta mijenjat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To bi bilo lijepo sve kad bi naše pedesetice imale ventilator na termoprekidač.  :icon_thumright:

Radna temperatura bi onda u tren oka došla na radnu a ventilator bi tu temperaturu održavao  :laughing7:

Ali kad se ti voziš u koloni motorista 5 km/h a asfalt na 50 stupnjeva i isijava sve iz njega, onda kad daš gas... fijuuuu... Možeš naočigled gledat kak ti se karike tope  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju