Tehnički kutak > Tuning skutera

Miješanje rolica

<< < (5/5)

3alfa3:

--- Citat: andy - 20 Kolovoz, 2009, 12:19:39 ---To je ono, ona strana s rubom ide na desnu stranu ili obrnuto..  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

obrnuto

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 20 Kolovoz, 2009, 12:18:47 ---ipak je velika razlika ako potpuno nestanu nakon 50km i ako se jos moze vidjeti sa neke rolice gramaza i naziv, nakon nekih 4500km u mom slucaju. I dotjerivanje kanala i vodilica se svakako isplati jer potrosnja rolica postaje najveci trosak :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma ne potpuno ali recimo od malossi ostane malo, ili npr. od gr. 5.7 ostane 5.7 ili tako nešto :drunken_smilie:... i dobro ne možda poslije 50 km nego recimo 200 km :toothy12:

igor.sb:
za one koji ne znaju sta je desno, a sta lijevo  :toothy11:

Blesavi_skuteras:

--- Citat: dino gp1 - 20 Kolovoz, 2009, 11:55:57 ---A na malossi rolicama slova nema već poslije 50 km :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ja sam imao malossijeve rolice nekih 4500km , i kad sta stavljao kit i sve ostalo sta treba uz auspuh sam dobije druge role i kad sam mjenjao rolice natpis je jos uvijek na rolicama...

dhorvat:
ako je natpis kao ovdje gore na slici onda se ja mislim odma izbriše jer centrifugalna sila plus sila vrtnje prema naprijed tjera rolice prema iza i natpis mora bit na kontra kraju ("naprijed")  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju