Tehnički kutak > Tuning skutera
Miješanje rolica
3alfa3:
Cak ni potpuno nove rolice razlike oko pola grama nece dati iste okretaje kao 6 istih rolica koje su teske kao prosjek mijesanih.
A sto se "zdravlja" tice....
Za potrebe stelanja je OK, ali vozit tako.....
dhorvat:
--- Citat: cvele60 - 19 Kolovoz, 2009, 20:10:26 ---ali se lakse vise trose od tezih...
--- Kraj citata ---
Jel to 100% sigurno? Što alfa kaže, dal se teže ili lakše jače troše?
Ti bi mi puno pomoglo jer trenutno neznam za 3 rolice koja je gramaža :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 20 Kolovoz, 2009, 10:52:11 ---Jel to 100% sigurno? Što alfa kaže, dal se teže ili lakše jače troše?
Ti bi mi puno pomoglo jer trenutno neznam za 3 rolice koja je gramaža :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja mislim da se teze vise trose. Imaju vecu masu i jace djeluju na variomat uslijed centrifugalne sile.
Valjda. ;D
Uostalom, vozim iste rolice vec 10000+km i ne vidim potrosenost osim kaj fale slova na njihovim bokovima. Malossi.
dino gp1:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2009, 11:24:58 ---Ja mislim da se teze vise trose. Imaju vecu masu i jace djeluju na variomat uslijed centrifugalne sile.
Valjda. ;D
Uostalom, vozim iste rolice vec 10000+km i ne vidim potrosenost osim kaj fale slova na njihovim bokovima. Malossi.
--- Kraj citata ---
A na malossi rolicama slova nema već poslije 50 km :toothy12:
BlackNaranča:
meni moje rolice uvjek kao kocke izgledaju nakon nekih 1000km... jel to normalno ono 1000-2000km kad rastavim i skinem vide nisu to valjcici nego kockice :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju