Općenito > Generalno o skuterima

ISTINA

(1/4) > >>

ivan_sp:
evo ovako

pošto svi znate da se bavim prodajom novih tuning i styling djelova objavljujem sljedeće

zadnjih mjesec dana ja i član Seba surađujemo zajedno
znači svako prima svoje narudžbe i Seba mi to dostavi u Hrvatsku kod njega doma...i isplati se i jednom i drugom da zajedno radimo...
ja mu platim i onda on šalje dalje mojim i svojim kupcima

znači iskreno se ISPRIČAVAM svima kojima sam obećao ranije djelove ...prije 2 tjedna se jedan paket izgubio kao što je Seba napisao u svojoj temi
dalje

i ja danas  i jučer cijele dane zovem Sebu...bio mi je pokvaren net i sad kad sam došao vidio sam da je Seba imao nesreću tako da ce vam do kraja tjedna Seba poslati pakete i mojim i svojim kupcima

cijele dane radim od 9-19 h u skladištu a nesmijem imat mobitel jel mi šef sere tako da se nemogu javljati prije 19 h na mobitel
vidio sam danas puno propuštenih poziva...

ispričavam se članovima : gumy, pajo, aeroxtuning , veky402 , surebab , zolla , ivica hmelik , x-spirit i ostalima kojima sam obećao ranije djelove i u potpunosti shvaćam njihovu ljutnju....

ovo nije nikakvo opravdanje nego još jednom ISPRIKE svima  :sad1:

komentari dobrodošli makar i negativni

veky402:
prihvačam ispriku, ali vas molim da mi paket riješite što prije, stvarno mi je hitno, nebih tolko navaljivao da nije...hvala...

ivan_sp:
rekao je da ce poslati sutra

aeroxtuning:
nema problema prijatelju  :icon_thumright:

Nikon:
ja ne kuzin, sta van nije bilo jeftinije u sebe narucit iz prve i dobit 5% popusta  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju