Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
r.e.!:
--- Citat: Genesis051 - 03 Siječanj, 2007, 01:20:23 ---Uhhh, najviše mrzim kišu, onda moram gubit vrijeme na urednost skuta... (još uvijek ga, poslije kiše, gotovo svaki put operem/izbrišem)
Osim par strugotina, zadobivenih u uskim prolascima, Runner mi je "kao novi", osim 14700 Km i 3,5 godina eksploatacije... :happy6:
--- Kraj citata ---
Dali ga to reklamiraš :icon_biggrin:
Genesis051:
Ne, ne.... još ga ne moram hvalit, jer ne mislim prodavat... ;D :icon_biggrin: :icon_tongue:
Samo ga održavam "urednog i blistavog" ...
nntom:
ja vozim svaki skoro dan kad imam vremena.Nema hladnoce .Jedini sam vozio skuter u novogodisnjoj noci i svi su me dok sam prolazio glavnom beogradskom ulicom prema Terazijama koja je inace tada bila pesacka zona gledali ko nenormalnog.Kad sam stigao kod skupstine gde je bio koncert parkirao sam kod policajaca.Ali da vidite te poglede...Neki ludak sa shlemom na glavi , i fantomkom preko lica dolazi skuterom medju 20 policajaca. Svi su gledali u mene. Kad sam spustio motor na copu i skinuo fantomku, shvatili su da sam miroljubiv i da im ipak necu nista i laknulo im je. :)
bobi:
Ako Je Nad 0c Vozim...sa standart Oprema...Jakna..Rakvici...Kaciga
john_wayne:
cijelu zimu mi skuter stoji ispred zgrade, vozim ga rijetko jer u Rijeci stalno pada dosadna kiša... :sad3:
ali ako je lijep vikend obavezno napravim gear
BTW radim u Fužinama tako da na posao idem sa autom (ipak je to brdska klima, a i skuter od 50 ccm nije baš neko rješenje...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju