Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (12/121) > >>

Punisher:
Evo ovo će mi biti prva zima preko koje ću se sigurno koristiti skuterom, samo ne kad kiša pada ili kad je prevelika vlaga. Samo trebam pod hitno kupit neku kacigu... ova koju imam fali vizir (pa me dosta hladi) i malo mi je velika pa izgledam ko' glavonja.  :binkybaby:

Genesis051:
Vizir svakako !... čuvaš sinuse, a i oči dvostruko: od hladnoće (konjuktivitisa itd.) a bogme i od smeća i (nije često, ali je realno vrlo opasno) opušaka, koje naši visokocijenjeni vozači-pušači "lansiraju" kroz prozor svojih limenih kanti...
I... svakako kacigu "po mjeri"... nikako ne smije plesat oko glave, sad ti služi samo za policiju... mogla bi te (tako prevelika) samo unesrećit pri padu...

Vlado:
Ma kaj se tiče toga ja se peglam kad god stignem...

dobro bas ne i po snjegu jer je živa koma se voziti po cesti!!! em je sklisko em je cesta pouna soli em je zima....najgore 3 stvari..looolll :toothy9:

filiplatinovicz:

--- Citat: Vlado - 10 Prosinac, 2006, 13:47:39 ---Ma kaj se tiče toga ja se peglam kad god stignem...

dobro bas ne i po snjegu jer je živa koma se voziti po cesti!!! em je sklisko em je cesta pouna soli em je zima....najgore 3 stvari..looolll :toothy9:

--- Kraj citata ---

nemaš beda, digneš na zadnji pa ti sol i ne zahvati podnicu, a skut ti služi kao visoki vjetrobran!

Genesis051:
 :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju