Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Nyzvo:
--- Citat: balki - 23 Listopad, 2014, 15:03:43 ---Dodao bih još nešto- vidim da ljudi pišu "skuter nikad vožen po kiši" ili "ne vozim kad sipaju sol po cesti"... pa nije skuter od pekmeza;-))
--- Kraj citata ---
ja sam 5 godina vozio skuter samo po zimi jer nije bio regan i nisam imao vozacku i to ono obicna jakna, kaciga i obicne rukavice...
i kakve su te podhlace iz lidla za zimu?
ja sam uzeo njih, podkapu i bubreznjak al nisam jos nis testirao :icon_biggrin:
za ovu zimu imam ixs jaku s podstavom, ixs rukavice, novu kacigu i te podhlace i podkapu iz lidla
balki:
Te podhlače jesu termo ali za šetkanje i trčuckanje i nemaju windstop funkciju pa te neće spasiti od reume u za koju godinu :old:
I ja se znao vozit svakakav i po svakakvim uvjetima ali s vremenom shvatiš da kosti imaju "memory efekt" i pokazuju ga s zakašnjenjem;-)
Znači osnovni cilj obleke zimske je da ti bude toplo, da te ne propuše i da se ne preznojavaš (+ sekundarni ciljevi da budeš zabundan a pokretan, da budeš lijep kad se nabacuješ komadu na pješačkom, da budeš vidljiv u sivim tmurnim danima kad vozači auta ni tramvaj kroz zamagljeno staklo ne zamjećuju nego polubunovni bauljaju bljuzgavim ulicama, da ima štitnike, ...)
rumi:
naravno da vozim po zimi .. pogotovo po snjegu :icon_biggrin:
eladio:
zadnji snijeg je bio u opatiji 1986 kad sam se sanjkao tamo po voloskom :laughing7:
ditek:
--- Citat: balki - 23 Listopad, 2014, 17:44:54 ---Te podhlače jesu termo ali za šetkanje i trčuckanje i nemaju windstop funkciju pa te neće spasiti od reume u za koju godinu :old:
--- Kraj citata ---
Problema s koljenima vec imam tako da jbg za mene je kasno :D bolja opcija je dekica.. Od 250 kn ih vec imas a ona em ne propusta vjetar em grije koda si grijalicu ispod ušteko :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju