Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Tomi_ZG:
Daj pojasni ovo s odsječenim čarapama,to ih preko koljena navučeš?
Vidiš dobra zamisao morat ću probat to da bolje grije.
balki:
Ponekad kad zatreba izać skuterom u kijamet i hladnoću znam obuć ispod hlača duge biciklističke zimske windstop hlače- odlično griju i nema propuhivanja. Gore se normalno obučem, pa na to tanku windstop jaknu i preko svega jaknu koju inače imam za boardanje. Između kacige i jakne buff da dihta. Kaciga N84 sa pinlock vizirom i onim drugim slojem i onim dodatkom kod nosa i ispod brade i čak se ne magli. Rukavice goretex za boardanje. (jbatga pošto nisam namakao za pravu zimsku opremu snalazim se dok i to ne kompletiram jednog dana)
Jednom sam krenuo skuterom po snježini na moto winter party na Sljeme i oko kotača sam namotao tanko uže koje je glumilo lance i skuter je super "grabio" dok se zadnja špaga nije raspala što se desilo nakon par kilometara. Radilo se o onom jeftinom "jutenom" užetu i mislim da sam uzeo pravo sintetičko da bi izdržalo cijelu vožnju;-))
steeef:
bilo je u lidlu i onih termo moto podmajica i podhlaca i to za dzabe...a za hladnije vrijeme su super..isto tak je bilo i onih termo carapa..za malo para jako korisne i dobre stvari..
grijaci koljena su isto jebena stvar..njih jedne na koljena a druge na gleznjeve stavljam..
kosta:
One navlake za rucke su super stvar,ružne ali funkcionalne.
Zagreb Vukovar ,-8,susnježica to je bila borba :headbang:
ditek:
Vecina opreme se da u lidlu nabavit :icon_thumright: bubreznjak, rukavice i podhlace.. Osim tog ide i potkapa da mi se lice ne skameni, šal i neka brutalna sponzorska jakna od Totala :) prije tjedan dva sam kupio i dekicu za noge - brutalna stvar sad stvarno nema zime :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju