Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Marko^^:
Nekima je to pomocno prijevozno sredstvo a nekome je neopohodno prijevozno sredstvo dvotockas ! :D
Mogu ja i na -10 ako nema leda,ubundat se i to je to :)
niazinho:
Vozimo se ja i neosica i po snjegu haha
yamaha rex:
ovdje kod nas su zime nadprosjecno hladne prosle godine je islo i do -24 :drunken_smilie: al vozam se kad god vrjeme dopusta samo da nepada previse sve ostalo dolazi u obzir :) upalim motor svako 2-3 dana pa ako se nemoze veci djir onda makar malo da se razbudi i napuni akumulator.....od svih voznji najzanimljivija je po utabanom snjegu, kada i skut moze driftat :toothy12:
skuteri_zg:
reći ću samo ovo:
niste se vozili po pravoj zimi dok niste vozili ekipe čevape/kinesku klopu/pizzu na thomosu/neosu/gileri po snijegu, kiši, mećavi, vjetru, bljuzgi, sjekirama s neba dok ti pingvini mašu pored ceste dok se griju na zapaljene kontenjere i onda takvi dobili začuđujući pogled od naručitelja kad dođete prekriveni snijegom kao "kaj niste mogli doći s autom?" :toothy12: :toothy12: :toothy12:
al najbolja je fora bila kad sam tako zabundan sa troje hlača, 4 majice i dve jakne i tri para čarapa završio nakon sudara u draškovićevoj i kad su me sestre počele skidati i čuditi se (nije mi bilo niš btw, iako vas boli k*ta) :toothy12 :toothy11 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Neznam123:
evo dns pala temperatura ,pa me zanima koju opremu nosite po zimi,inace ja se vozim sve dok ne pocnu bacat sol po cesti i za nista mi nije hladno noge dekica,gore jakana,ali zato uvijek je problem za ruke prosle godine sam nosio zimske rukavice al ne pomazu svejedno se ruke smrznu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju