Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
wark:
zivim u jeb'noj selendri i nema sanse da se vozim zimi jer na putevima uvijek ima snijega i leda :(
Marko^^:
Vozim i po snijegu :toothy9: :toothy9:
Plastike skinuti i sve 5 :)
Inace na vece relacije zimi samo se ubundat i eto :)
danc00:
Idem u laganini pravac Zapad-Istok, oko pola 7-7h, vani -2°C kad ono pored mene skuter, pa kasnije motor, pa malo kasnije Beverly i tak to...
Pa Vas koji vozite ujutro po minusu želim pitati kak se odlučite na takvu voćnju, znam da je po ZG skuter ili motor majka za promet ali ić na skuter u pola 7 kad je vani minus...kak se jednostavno odlučit na tak nekaj.
Da se razmemo, ja Vam se divim, nisam od onih koji vele gle luđaka ili bedaka na motoru a vani ledeno...jer sudeći po sebi ja ne znam kaj bi me moralo natjerati sad na motor, a strastveni sam ljubitelj vožnje na 2 kotača.
Eto, možda sam i vidio člana foruma, pa nek mi veli par riječi o vožnji po zimi :icon_thumright: Ja sam se smrzel ko pička samokad sam ga pogledal kroz prozor ;D
zemo323:
Ocito nisi dovoljno strastven ljubitelj dvokotaca :icon_biggrin: Vecina njih vozi iz potrebe a ne iz strasti
Ja sam se proslu zimu vozio svaku subotu, ujutro bi krenuo oko 7 bez obzira kakvi su uvjeti. Natjeravala me potreba.. Nije to strasno ako si dobro zasticen, ja sam imao samo koliko toliko dobru jaketu. Nije propuštala vjetar ni kišu ali sam koljena uvijek sakrivao iza plastika, kako nisam imao neke ekstra rukavice onda i prsti malo dobiju crvenila :icon_biggrin:
Trenutno neman skuter ali cu si za božić vjerojatno dovest biciklo pa da mogu na faks kad je malo ljepše vrijeme.
Zum:
Vozim sve do otprilike +5C ,i samo onda ako ne pada kiša.Druga je stvar ako te
ulovi po putu.Daleko radim,tako da svakim radnim danom napravim oko 70km.
Malo se bolje obučeš i ide.
Zavidim ljudima koji mogu voziti najveći dio godine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju