Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
njacte290:
Ja vozim stvarno cijele godine. Dobro se obući i zaštititi od vjetra i to je to. Jedino nevozim po kiši i izbjegavam vozit po mokroj cesti jer onda proklizuje pri skretanju...što se tiče temp. od 3 stupnja nadalje :icon_thumright: probao sam i na extreme temperaturama -10 čisto radi reda, al to definitivno nije za vožnju :toothy12:
balicdim:
a ljudi moji, emperatura još nije pala (dnevna) ispod 10°C i već se diže tema, šta će bit kad stvarno zahladi?
da imam kvad pičio bi cijelu godinu bez obzira na temperaturu, al to sam ja, ovako od ove godine čim dođe temperatura u minus skut ide u konzervaciju jer sam prošle sezone vjerovatno shebo termogrupu sa vožnjom ispod -15
nito:
Vozim svaki dan do posla i natrag,osim kad je kiša i onda mi je tlaka ići s autom.
Vikendom ide relativno veći đir,poslje ručka ako je vrime dobro i to samo zimi,ljeti mrzim gužvu i onda radije ležim u hladu.
dbara:
prekjučer po najvećoj buri, dobro i propisno obučen, nema tog šta nisan navuka na sebe osin dugih mudanata haha, lipa ugodna vožnjica čak bolja od litnje vožnje :D...
tronic:
ma zimi je najbolje, nidje nikog osim nas par s motorima i ajmo, cijeli grad uzduz i poprijeko :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju