Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
dino895:
Kad sam imo staru vivu onda sam se vozio i po kiši i po ledu i po snjegu.....po svemu
to su mi bili najveću gušti drift po blatu hehe
a sad sa vxr-o ne kad je vani plus 10 i suho onda se malo provozam inače ništa
oldmen:
vozi li se tko ovih dana? :icon_biggrin:
ja se sve razmisljam dal da krenem u avanturu 150km naoružan kineskom kacigom i nekim bezveze rukavicama.. mislite da prezivim uz ofkors stajanje u svakoj birtiji :laughing7: lokacija Lika :toothy12:
danc00:
Haha, pazi da te nebu GSS tražil.... Ak ti je kaciga ko moja onda ti je isto jel ideš s njom i bez, jer kro moju puše da ni ne znam od kud sve ne :laughing7:
oldmen:
--- Citat: danc00 - 23 Veljača, 2012, 13:23:08 ---Haha, pazi da te nebu GSS tražil.... Ak ti je kaciga ko moja onda ti je isto jel ideš s njom i bez, jer kro moju puše da ni ne znam od kud sve ne :laughing7:
--- Kraj citata ---
haha ceste su suhe vise me brine hladnoca(vec sam godinama u toplom autu :toothy11:) kaciga je posudjena al kolko mi se cini napravljena je samo da se norma ispuni da imas nes na glavi, trebao bih otici kupiti skuter i dovesti ga nekih 150km kuci, bude mu to krstanje jel valja :toothy12:
Ivan_drifter:
--- Citat: oldmen - 23 Veljača, 2012, 13:18:34 ---vozi li se tko ovih dana? :icon_biggrin:
ja se sve razmisljam dal da krenem u avanturu 150km naoružan kineskom kacigom i nekim bezveze rukavicama.. mislite da prezivim uz ofkors stajanje u svakoj birtiji :laughing7: lokacija Lika :toothy12:
--- Kraj citata ---
svaki dan neka norma od 200 km na mom orange pugu!!!; osudenom na propast!,
i po ledu i po snjegu i kisi , ja na cesti! s minimalno 200km dnevno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju