Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (91/121) > >>

Domba:

--- Citat: balicdim - 30 Studeni, 2011, 07:24:37 ---auuu, Osijek danas u 0600 u debeloj magli, čepinska mrak ko u guzici nevidiš autobus ispred sebe koji je cca 3 m od tebe, al je zato temperatura samo -1°C, cesta vlažna ko u ku-rve koja nije vidla mjesec i nije dobila barem tri, čišto ugodno za vozit po ravnom, ali zavoji su smrt, pogotovo za mene ulijevo jer još uvijek imam paniku od prometne, to bi bilo današnje izvješće iz ForumskogMotoMeteoSaveza za OS

--- Kraj citata ---

Au svaka ti cast ako si vozio!

Meni je dovoljno pogledati kroz prozor i vidjeti klizanje automibila dok pokusavaju krenuti uzbrdo ispod nadvoznjaka...

balicdim:

--- Citat: Domba - 30 Studeni, 2011, 11:11:20 ---Au svaka ti cast ako si vozio!

--- Kraj citata ---
fala, fala, a moram, šta ću....

--- Citat: Domba - 30 Studeni, 2011, 11:11:20 ---Meni je dovoljno pogledati kroz prozor i vidjeti klizanje automibila dok pokusavaju krenuti uzbrdo ispod nadvoznjaka...

--- Kraj citata ---
sva sreća pa kod mene nema "uzvisina" pa me ne brine proklizavanje, kažem jedino su zavoji smrt, i još k tome ako ima sitnog kamena ili lišća, samo se skamenim i vozim kao svijeća, bez naglih pokreta sa brzinom skoro pa pješice, sreća u nesreći je to što svi tako kilavo voze pa nikom ne smetam

hard_enduro:
prije sam se vozio a sad sa slomljenom rukom i ne bas.....kupim crossa, cekam snjeg i slomim ruku  :angry9: :angry9:

fk_trta93:
ja vozim kad su temperature onak solidne..od +5 pa nadalje alii sad vozim i na -2 samo zato što sam stavio novi setup na makinu pa onak nemožeš spavat ak neprovozaš turpiju :toothy12:

Zokaaa:
Skuteraši jel se vozite :toothy12:

Kod mene zadnjih par dana između -10 i -13 kada idem na posao. Skuter je od sredine 12-og mj. u garaži nadam se da neću morati puno kemijati na proljeće..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju