Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (90/121) > >>

MIKSETA:

--- Citat: balicdim - 24 Studeni, 2011, 20:05:56 ---dolazim kući, žena u brizi, ispričam ja šta je bilo, dobijem dva šamara i sex pomirenja

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Reponja:

--- Citat: balicdim - 24 Studeni, 2011, 20:05:56 ---... Tako ja par dana dok mi nije dosadilo pa prešo na bajs ...

--- Kraj citata ---

Dok ti nije dosadio seks pomirenja ili ?

balicdim:

--- Citat: Reponja - 25 Studeni, 2011, 16:50:08 ---Dok ti nije dosadio seks pomirenja ili ?

--- Kraj citata ---

polovične vožnje na posao, pa pješaka u full opremi sa kacigom u ruci jer mi mehanizam gepeka nije bio ispravan i tako nazad do skuta, sex se i dalje prakticira

a sad se vratimo na temu............

bungy1986:
ja sam svaki dan na skuteru več 6 godina, bubregi ne rede hahahahaha. bilo kiša bilo snijeg ja se furam  :glasses9:
jedino ako krepa , pa onda guram. inače sam i koprivnice i tamo sam svaki dan išao na poso sve ukupno 19 km na dan.
Zadnjih skoro 2 g zivim u oborovu , i idem sa skuterom u dugo selo , dnevno 30 km. auto imao al ga nisam mogo točit kolko je trošio. za bus nedam 650 kn kada ga skoro nikad nema i uvjek kasni, a 650 kn mi je skoro za 3 mjeseca za gorivo. rekordna temperatura je bila - 25 mali baotian je krepo doslovno, nešto je zlupalo i amen , a i imo je 26000 km tak da mu je ta zima bila zadnja.

balicdim:
auuu, Osijek danas u 0600 u debeloj magli, čepinska mrak ko u guzici nevidiš autobus ispred sebe koji je cca 3 m od tebe, al je zato temperatura samo -1°C, cesta vlažna ko u ku-rve koja nije vidla mjesec i nije dobila barem tri, čišto ugodno za vozit po ravnom, ali zavoji su smrt, pogotovo za mene ulijevo jer još uvijek imam paniku od prometne, to bi bilo današnje izvješće iz ForumskogMotoMeteoSaveza za OS

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju