Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Robi_PU:
Ni najmanje nisam htio da se osjecate prozivanim mojim postom "otkad sam polozio za B ne vozim skuter vise".. A vozio sam se i ja 2 godine na skuteru po hladnoci, ne sigurno kao vi gore, al meni je i ovo bilo hladno :-X
A sad to sto ne mozes, jbg.. Zao mi te, al nemoj se ni ti glupirat i prozivat "pametne"
balicdim:
--- Citat: Robi_PU - 22 Studeni, 2011, 18:15:11 ---Ni najmanje nisam htio da se osjecate prozivanim mojim postom "otkad sam polozio za B ne vozim skuter vise".. A vozio sam se i ja 2 godine na skuteru po hladnoci, ne sigurno kao vi gore, al meni je i ovo bilo hladno :-X
A sad to sto ne mozes, jbg.. Zao mi te, al nemoj se ni ti glupirat i prozivat "pametne"
--- Kraj citata ---
iskreno..... nisam te prozivao, ako misliš na mene, ne mora te bit žao mene, imam ženu koju sam si sam birao, kuću, auto, skut, biciklu, radim na nasljednici/ku, imam ispunjenje snova, dobar odnos sa puncem, punicom i šogorom, radim i dobivam plaću svakog mjeseca, nemam kredita, dugova ni minusa..... mogao bi ti još nabraja ali OFFTOPIČARIMO pa neću
živio!
Robi_PU:
:occasion14: Živio ti meni tako do kraja zivota ako si zadovoljan.. ( starno imas placu od 2500 kn :o )
ON Topic
Jedini problem po zimi su mi prsti na nogama i rukama, i nekad mi odispod kacige u oci puše.. Stavim onu potkapu i onu kapicu koja je otvorena s obje strane.. kupio na skijanju, fora stvar, moze biti i za grlo i kao kapa, stisne se na vrhu :happy3:
balicdim:
--- Citat: Robi_PU - 22 Studeni, 2011, 18:29:05 --- :occasion14: Živio ti meni tako do kraja zivota ako si zadovoljan.. ( starno imas placu od 2500 kn :o )
--- Kraj citata ---
da na žalost da....
--- Citat: Robi_PU - 22 Studeni, 2011, 18:29:05 ---ON Topic
Jedini problem po zimi su mi prsti na nogama i rukama, i nekad mi odispod kacige u oci puše.. Stavim onu potkapu i onu kapicu koja je otvorena s obje strane.. kupio na skijanju, fora stvar, moze biti i za grlo i kao kapa, stisne se na vrhu :happy3:
--- Kraj citata ---
smrznuti prsti na rukama- skijaške rukavice - INTERSPORT nađe se već od 140kn ja uzeo za 200 sa protektorima
riješenje za noge - gojzerice - ako imaš koga u vojsci nek ti nabavi i termo zelene čarape ili po starinski preko hlača navučeš čarape ili još stariji recept preko obuće (patika/cipela) navučeš čarape ;D
za propuh na kacigi suomy nemam rješenja - nolan ima neki nastavak tzv. podbradak koji je jako učinkovit
Robi_PU:
Legendo vjerujes ti meni da si me sad sjetio, stari mi iz policije uzeo za mene nove gojzerice, pa jesam budala.. Jos rukavice :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju