Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
formoz:
jutros 5 stupnjeva, pokusavam upalit sf-a , ukratko NEMOGUCE. izvuko akumulator i dobio upalu u obe noge
Aprilia97:
evo da i ja podjelim svoje iskustvo...pošto nemam položeno ne putujem dužim relacijama ali se znam tu i tamo po snjegu provozat...tako pred 2 tjedna pao snjeg prvi kod mene ove zime... vozio se s nekim serijala gumama i dobre su,ne kliže se uopće..sasvi ljepo ide..ali u brdo malo teže s manje gasa već nekako ali sa zaletom ide slabije....obučem jaknu,dole skijaško odjelo ,rukavice,podkapu i kacigu i idemo...inače bilo je -7
gocosf2:
zima je zakon :icon_thumright: možda ovo godine malo smanjim posto sam ljepo ošmirglo i pofarbo ramu i blok pa nije u redu da odma sol s*ebe sav trud ;D
Reponja:
Tko nije sjedio u garaži i grijao deklo fenom (za kosu) u 6 ujutro dok pije kavu i puši,
taj nemože reći da je vozio zimi (ok, kava i cigare nisu uvjet, ali lakše prođe vrijeme..).. :frajer:
Čoeče', fen na kosi nisam koristio godinama (a kosa mi je duljinom 2 puta već bila do kuka),
na skuteru - svaku zimu... Blažena tehnologija i razne primjene. Ma sjetio sam se ja i brenera (let-lampa),
ali ujutro ne funkcioniram kao osoba pa bi vjerojatno osim skutera spalil i garažu... :drunken_smilie:
Nego, je tko pokušao staviti lance na skuter? Imam par ideja pa neznam je li to netko uspješno već napravio...
Jedna od ideja je uzeti jako čvrstu traku, probiti je malim čavlićima i omotati (i učvrstiti) oko gume..
Nije jedina ideja... Slobodno vi nabacite koju ideju, tko zna, možda kao forum i patentiramo neku ludost...
formoz:
male sarafice izbusit kroz neku staru gumu, da vire van samo 1-2mm. i unutra slauf ubacit. s tim da se mora nesto izmedju slaufa i sarafa ubacit, da se ne dodiruju, premazat ih necim ili slicno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju