Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (70/121) > >>

robert:
vjeruj mi i ja sam se kao prvo pobrinuo za sebe da imam poštenu opremu.  :icon_thumright:

ive_91:
ja se rijetko kad vozim jer mi je dost zaribano radi rukavica i vizira kaj mi se zna zamaglit tu i tam.
za pothlađivanje koljena i ostalih mi sluzi termo podstava, hlace i stitnici za koljena gore isto tak samo drugi stitnici i preko toga kišnjak obavezno i onda je zvjerski samo je problem u proljece kad je djelomicno -10 a drugdi je 0 i sunce grije pa dok stojis ili si u koloni se skuhas tak oblecen i onda dodjes na ravnicu i zna bit onak hladnije malo.

balicdim:
vozim/vozio sam cijelo vrijeme, ali sad dok sam obiteljski čovijek, malo sam se smirio, sad vozim samo po snijegu, led mi je na drugom mjestu, prošle zime se skut nije vozio samo 5 dana, i to samo zato jer nije htio upalit, dvorište ga je ubilo, za garažu nije znao  ;D od opreme, kožne rukavice, kaciga sa antifog, podkapa, jakna i hlače sa podstavom ispod kratki rukavi i hlače (ak se išlo kod nekog bez djece samo boxerice  :toothy3:) i udri

derbiGP1:
prije sam se uvijek vozio po zimi , barem do posla i nazad a sada sam skuzio da za vrijeme dok se cijeli obucem i zabundam, pa dok dodjem do posla vec mogu biti tamo tramvajem :( :(

apple8:
nadam se da ne bude previše snjega ove godine, na relaciji na kojoj vozim svakodnevno  :icon_biggrin:
inačeeeee, obožavam snjeg i samo nek pada   :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju