Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Ivan_drifter:
frende nemoj ako nemoras svatio sam da je to skup sport.....eto proslogodisnja....ja idem snjeg da mi do pol felge ono ...i sve ok dije snjeg motor nikud skoro svi se voze da si ti najbrzi i to tamo dije ralica prosla ti ides 60 65 zima ti i lik te pretice s punih 2 na sat brze i gura te u jarak trubim j**** mater on nis koda nepostojim....a jednom mi je lik bila bljuzga ide sleper u susret i ja ono derem 80 zurim se i lik mi s nereganim autom u susret i vidi me i nejebe pretioce sleper a sleper bar 60 ide + ja 80 fino bi bilo kocit nemos sve se ledi lagano (takvo vrjeme jace kocenje zajebi) i kaj frajer me pukne s retracem ja oso skroz desno i po kocnici lagano i kad me odro samo mi je volan istrgnuo iz ruke i eto te na podu...steta me s djelovima s foruma izasla 400 kn + lakiranje i krpanje maski znaci spigan governal maska volana najebala zmigavac retrovizor i far.... pa sad ako volis izvoli ok malo zajenbancije al nije to za svaki dan....znam to dobro jer dnevno radim pun racku km na motoru
Cortez:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Prosinac, 2010, 19:38:16 ---frende nemoj ako nemoras svatio sam da je to skup sport..... |SNIP| ... pa sad ako volis izvoli ok malo zajenbancije al nije to za svaki dan....znam to dobro jer dnevno radim pun racku km na motoru
--- Kraj citata ---
CityEX..
:dontknow:
ivanm:
ja sam se 8 godina nadrndao na tomosu u rubelj grillu i dosta mi je toga :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
ivan daj mi dostavi pizzu diavolo s ekstra feferonima i ekstra sirom
hvala ;D
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 17 Prosinac, 2010, 20:12:53 ---ja sam se 8 godina nadrndao na tomosu u rubelj grillu i dosta mi je toga :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
KOLEGA:d KOJI PERON SI BIO FRANSKOPANSKA KRUGE DOLAC?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju