Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (47/121) > >>

dzen000:
Dodjite pa se zimi provozajte po Bosni.... bljuzge na sve strane..  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: MALI MIHA - 05 Kolovoz, 2009, 18:13:46 ---slika sve govori da dalje ne pricam heheh

--- Kraj citata ---

Lijep primjer dajes tu djeci na forumu.... Pa kad im koljena zaskljocaju za koju godinicu....  ;D

dzen000:
imam jedan savjet kad je vozite zimi : svoju odjecu namocite u vodu , zatim je ocijediti i obuci odmah sjesti na motor i sisaj jednu 2 sahta ko uspije ja cu mu dati 100 eura i kilu mesa   :icon_thumright: :icon_thumright:

MALI MIHA:

--- Citat: dzen000 - 06 Kolovoz, 2009, 02:09:35 ---imam jedan savjet kad je vozite zimi : svoju odjecu namocite u vodu , zatim je ocijediti i obuci odmah sjesti na motor i sisaj jednu 2 sahta ko uspije ja cu mu dati 100 eura i kilu mesa   :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a cuj i ja sam par put s mokrim hlacama tj nogavicama ma smrznu se hlace al zima je isto el bile mokre ili suhe heheh

nexi:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2009, 01:43:29 ---Lijep primjer dajes tu djeci na forumu.... Pa kad im koljena zaskljocaju za koju godinicu....  ;D

--- Kraj citata ---
Zato postoji hrpa opreme za voznju motora po zimi od koje ti nece koljena klecati vec ce ti biti vruce kada stanes na semaforu!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju