Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (41/121) > >>

YamahaSpy:
Ja se vozim takoder preko zime, ali ne toliko samo ako moram bas negdje otici po stvari, a da mi se neda pjesice ili biciklom.

perica_46:
bas smo ja i lega prije 3 dana isli napravit đir malo po osijeku, temp je bila -4 al smo se predobro obukli, 2 para rukavica, dole 3 trenerke i isli se malo glupirat na njegovom sp-u pošto se moj runner sastavlja pa nismo mogli mojim... naravno, smrzli smo se ko piii, al isplatilo se, nije bilo niti jednog murijaka u gradu i svako crveno je bilo zeleno... hahahah :D  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ivan007:

--- Citat: perica_46 - 07 Siječanj, 2009, 20:45:43 ---bas smo ja i lega prije 3 dana isli napravit đir malo po osijeku, temp je bila -4 al smo se predobro obukli, 2 para rukavica, dole 3 trenerke i isli se malo glupirat na njegovom sp-u pošto se moj runner sastavlja pa nismo mogli mojim... naravno, smrzli smo se ko piii, al isplatilo se, nije bilo niti jednog murijaka u gradu i svako crveno je bilo zeleno... hahahah :D  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
dok vas bubne auto mozda dojdes do zagreba nove bolnice malo na izlet :jerk:

neno20:
kod nas je takvo vrijeme da se možeš voziti cijele godine :toothy9:

perica_46:

--- Citat: ivan007 - 07 Siječanj, 2009, 22:04:28 ---
--- Citat: perica_46 - 07 Siječanj, 2009, 20:45:43 ---bas smo ja i lega prije 3 dana isli napravit đir malo po osijeku, temp je bila -4 al smo se predobro obukli, 2 para rukavica, dole 3 trenerke i isli se malo glupirat na njegovom sp-u pošto se moj runner sastavlja pa nismo mogli mojim... naravno, smrzli smo se ko piii, al isplatilo se, nije bilo niti jednog murijaka u gradu i svako crveno je bilo zeleno... hahahah :D  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
dok vas bubne auto mozda dojdes do zagreba nove bolnice malo na izlet :jerk:

--- Kraj citata ---
ma nece, ipak smo mi iskusni drajveri a i osijek cjeli znamo napamet tako da nema sanse da se nesta tako dogodi... al naravno, uvjek provjera, neigramo se bas ruskog ruleta...  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju