Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vozite li zimi?

<< < (28/121) > >>

devilldey:
A sa skuterom od 80 kg po jakoj buri?

Brla:
ja vozim dok god je cesta suha :D a zimi samo da nema leda jer svaki dan idem na želj. stanicu jer idem s vlakom u školu :D

Genesis051:
2 devilldey:
Isto je to... vraćao sam se s Paga sa Runnerom (50 ccm)... na udar moraš odgovorit (dok voziš) malom brzinom, i stalnom pažnjom, jer bura puše na udare, pa među stijenama (pa i u gradu-među zgradama) vrtloži, i naglo dolazi do promjena smjera puhanja... učas jedriš nagnut na jednu stranu, da bi te udar spopao sa suprotne, i pri samo 50-ak Km/h te zbaci u stranu ako nisi dovoljno sporo vozio, da imaš "dovoljno ceste" da ispraviš putanju.... a to stigneš SAMO PRI VRLO MALOJ BRZINI !!!...

Genesis051:
2 Brla... ja sam s APN-om sa "štitnikom" (jel' to bila oznaka 4 MS ? ) bio na skijanju na Platku... ne možeš past na bok, jer štitnik zaustavi motor na pol... a za natrag (nizbrdo) se kočenje vrši "sidrenjem"  :laughing7: :toothy10: :laughing7: --- kočio sam pritiskanjem centralnog nogara po "podlozi" (ugaženom snjegu/ledu).... pogodniji nego skut, zbog mjenjača i isporuke male snage na veliki kotač, sa, većinom, boljim profilom gume, nego naši svakdašnji skuteri...

Brla:
imam i ja isto takvog apn-a dobar je za po šumi jer se vozim po kolotečinama i nemogu opast :D al sad nemjeravam skinut te štitnike jer sam se voziko po dvoru i malo jače nagno i pao prek njega i malo su popucali :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju