Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozite li zimi?
Genesis051:
Nema problema, svejedno sam došao do G. Desinec-a (kraj Jastrebarskog), i natrag...
Prekjučer sam išal u Tar (kraj Poreča), nije mi se plaćala tunelarina u oba smjera, pa sam prema tamo otišao po staroj cesti preko Učke... pijeska na svakom zavoju (pravo narodno veselje za motoriste :icon_biggrin: ), a kad sam bio na samom prijevoju (na vrhu), na mjestima hladovine su još bile povelike hrpe snijega...zaostaci od pred tjedan dana, kada je padalo (cesta čista samo nestašna temperatura :laughing7: )...
dbara:
ewo moj kartonchich
...
dhorvat:
Ja vozim zimi. Sad kad imam auto malo manje ali svejedno vozim. Pogotovo ak skuter nije paljen tjedan dana i ak treba skoknut na 2 minute do dučana... No dok nisam imal auto temperatura i vremenske (ne)prilike nisu bile neki preveliki faktor za zabrinutost. Moja Aeroxica je dosad vidla sve vremenske uvjete, od kiše snijega, poledice, pa čak i tuče. Jednom po ljeti sam u kratkim hlaćama i majici išel po frenda na posel i prolom oblaka se nad nama stvoril i pade tuča. Nije dugo a nije jako (neznam ustvari, ja sam kacigu imal, pa nisam tak osjetil ko on... :) ). Inače najniža temperatura kaj sam se vozil bila je niža od -10 sigurno, i sa dvije trenirke i na to traperice, dvoje debele čarape i gore dvije jakne, rukavice i kaciga, smrzo sam se za 3 minute ko p***! :icon_biggrin:
Al najveći gušt mi je bil kad je vani oko ništice i kad je podloga na cesti 5 centimetarni ugaženi snijeg... mmm... MLJAC! Obučem se i vozim se ko luđak, šlajsam na sve strane, nema tome ravnog gušta... :icon_thumright:
wingman:
naravno da vozim zimi ako je suho. do -5 mi je ok. fak, auto. muka mi je kad trebam sjest u njega i čubit po kolonama. :laughing7:
bokocrt:
Naravno da vozim,u dalmaciji i nema zime.Ponekad je oko nule al rijetko :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju