Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Županja 21.-23.8.2009.
Lazo:
--- Citat: Početnik - 19 Kolovoz, 2009, 13:47:30 ---mislim da bi trebale bit obe klase svake godine bude tako.. ja tamo dolazim 100% a da cu vozit ne vjerujem .. ko jos dolazi od skuterasa?? lazo s cime ti dolazis ??
--- Kraj citata ---
dolazim sa svojim skuterom... po pričama sam čuo da ti gilera ide dobro pa nema razloga da se ne utrkuješ
kiza-iz-kvarta:
da josipe,motor ti ide ko kuga,zašto se ne bi utrkivao?j.bte šta misliš da je drugima motore radio kristofolini?u biti će svi imat neki midrace na motorima.......ja osobno i idem samo na moto susrete gdje su utrke,j.bi ga ne pijem tak da mi nije fora se nacugat i cjelu noć rigat i gledat pijane mamlaze kako turiraju u crveno i sline za svakom ribom koja prođe........a i bude murije tak da ne mogu ni zapalit :frajer:
veka84sb:
Dolazim u subotu neznam koje vrijeme jer se trebam dogovoriti sa drustvom.
Po?etnik:
da al moj je jedini replica (2 karike) ostali imaju due+ il slicno a to je jedna karika...
interceptor:
--- Citat: Početnik - 20 Kolovoz, 2009, 11:26:33 ---da al moj je jedini replica (2 karike) ostali imaju due+ il slicno a to je jedna karika...
--- Kraj citata ---
da si prije rekao...posudio bih ti ja svog due + za gileru...samo još od kize klip i peglaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju