Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 21.-23.8.2009.

<< < (7/12) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: Početnik - 22 Kolovoz, 2009, 19:50:08 ---prvi puta sam ceko da krenes pa sam onda ja jer su oni tvoji pajdasi srali kako je flomo ranije krenuo pa da ne bude isto i sa mnom.. i opet sam te stigo.. a drugi puta recimo da smo krenuli u isto vrijeme i pobjegnes mi al od nekih 50 se krenem izdvajat.. pa kako da te ja dobivam na krajnjoj, zar nemas primar.. ajd start ti je pohvalan jesta da ja nisam bas nesta strucno krenuo al mislim da due+ treba dobit replicu u svim komponentama..

--- Kraj citata ---
imam al 12 cola felge a nije puno produžen more se usporedit sa lc getribom, u tebe je piagio mašina, i puno sam put starto prije trke s tobom

Po?etnik:
e pa jebiga, ja samo znam da su meni svi pricali kak ja nemam sanse protiv due+ eto svi su vidjeli kak je bilo, i stocka sam ganjo i pito ga oce stat nije htio... navodno svi neki baje a ne smiju stat... kad sam stao sa onim sp180 bilo je gusto.. pojede me na krajnjoj ali bude napeto do nekih cca 110km/h

Crazy Kuree:

--- Citat: Početnik - 22 Kolovoz, 2009, 19:57:46 ---e pa jebiga, ja samo znam da su meni svi pricali kak ja nemam sanse protiv due+ eto svi su vidjeli kak je bilo, i stocka sam ganjo i pito ga oce stat nije htio... navodno svi neki baje a ne smiju stat... kad sam stao sa onim sp180 bilo je gusto.. pojede me na krajnjoj ali bude napeto do nekih cca 110km/h

--- Kraj citata ---
probaj sa piagio mašinom koja ima due+ i shot  :icon_thumright: i u mene jebeno ide al ima dosta djelova koje treba zamjenit

Po?etnik:
pa eto onaj iz vk je imo team i yasuni pa si ga dobio a to je jos jaca kombinacija  :dontknow:

Drale:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Kolovoz, 2009, 19:24:20 ---ajde bas je dobro sto su ipak stavili skutere u raspored,supci jedni... postoji mogucnost da napravimo skuter klub i organiziramo prave sprint utrke na 100 ili 200m..i naravno klase po tehnickim specifikacijama uz novcane nagrade za prva 3 mjesta(ipak treba malo poticaja soferima)... ovi supci iz moto kluba stave klasi 250 startninu od 100kn a nagrada sugavi pehar od 30kn + 10kn naljepnica!!!

cestitke kizi na prvom mjestu ide skiper KAK KUGA :)) lukin motoric me iznenadio ugodno

--- Kraj citata ---
sta ces ti jazavac!!! imate 421341 motora, niko iz zupanje nije vozio trke!!! cuo sam kad sam se vratio da si nes prico da me trazis!!! pun mi te k**ra* tebe i tvog sirenja!!! rodjak biti ce zvekete..... pred klincima se kurcis!!!! iduci susret ce biti zvekete!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju