Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 21.-23.8.2009.

<< < (4/12) > >>

kiza-iz-kvarta:
a zašto?????????? :dontknow:j.bte do sad su uvijek bile klase 50 i 250............mora da ni kod vas tatini sinčići više ne voze skuter pa onda ni treba ta klasa......................ZATO ako i na kraju sutra ne bude utrke ubrzanja za skutere(a po pričama sam skonto da se hrpa ljudi želi utrkivat)ajmo lijepo svi koji su se mislili trkat u obje klase,skupit se na onoj cesti pored šljunčare što vodi do šećerane i lagano bacat rejsove...........ko je za????

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Kolovoz, 2009, 22:26:27 ---a zašto?????????? :dontknow:j.bte do sad su uvijek bile klase 50 i 250............mora da ni kod vas tatini sinčići više ne voze skuter pa onda ni treba ta klasa......................ZATO ako i na kraju sutra ne bude utrke ubrzanja za skutere(a po pričama sam skonto da se hrpa ljudi želi utrkivat)ajmo lijepo svi koji su se mislili trkat u obje klase,skupit se na onoj cesti pored šljunčare što vodi do šećerane i lagano bacat rejsove...........ko je za????

--- Kraj citata ---
e to nije losa ideja, kiza treba sve skupit tamo koji bi se utrkivali pa da bacimo race..
e a jel se u klasu 50 broje i skuteri s kitom??  :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Kolovoz, 2009, 22:26:27 ---a zašto?????????? :dontknow:j.bte do sad su uvijek bile klase 50 i 250............mora da ni kod vas tatini sinčići više ne voze skuter pa onda ni treba ta klasa......................ZATO ako i na kraju sutra ne bude utrke ubrzanja za skutere(a po pričama sam skonto da se hrpa ljudi želi utrkivat)ajmo lijepo svi koji su se mislili trkat u obje klase,skupit se na onoj cesti pored šljunčare što vodi do šećerane i lagano bacat rejsove...........ko je za????

--- Kraj citata ---

moze

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 22 Kolovoz, 2009, 00:53:51 ---e to nije losa ideja, kiza treba sve skupit tamo koji bi se utrkivali pa da bacimo race..
e a jel se u klasu 50 broje i skuteri s kitom??  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da,tako je bilo kad je regualrna trka,organizirana u sklopu susreta.......ak bude organizirana utrka za klaseu 50,jebi ga tako će bit........a ako bude ova druga opcija da mi sami odemo na cestu što spaja šljunčaru sa šećeranom onda neće.....stvarno nije fora da npr.neko sa midraceom se iživljava na baotianu :laughing7:........a i nismo ovce,skužiš ko ima kit,a ko serijalu!!!!već vidim da će bit nešto od ovoga!!!

te-te-ac:
tako je kiza.. i to malo sto si drkenjo po skipu nemoj da neporđe nezapaženo..  :laughing7: :toothy9:

seeyaa in ja čelinđ  :tard:  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju