Tehnički kutak > Blokade

speedfight 2 cdi blokada

<< < (3/4) > >>

Cortez:

--- Citat: radomir.g - 26 Studeni, 2009, 17:18:49 ---Na novijim blokovima sa el. uljnom je blokirana struja na 8000 obrtaja sto posto...
CDI je dosta veci u odnosu na starije modele gde CDI nije blokiran  :icon_thumright:
Inace znas kakvo ovde na forumu vecina ima misljenje o serviserima, tako da ti ovde nista ne znaci to zvanje  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Eh, jedino ako se radi o modelima iza 2005. godine, jer sam do onda bio tamo  :icon_biggrin:

Skidanjem blokade sa spuha i variomata SF-ovi do 2004 su isli 80km/h, sto je i realno za
njegovih ~5ks. Jetforce ide jos nesto brze (c-tech samo, naravno), i isto tako se nije nista
diralo po CDI-u. TSDI model je druga prica.

radomir.g:

--- Citat: Cortez - 26 Studeni, 2009, 17:41:29 ---Eh, jedino ako se radi o modelima iza 2005. godine, jer sam do onda bio tamo  :icon_biggrin:

Skidanjem blokade sa spuha i variomata SF-ovi do 2004 su isli 80km/h, sto je i realno za
njegovih ~5ks. Jetforce ide jos nesto brze (c-tech samo, naravno), i isto tako se nije nista
diralo po CDI-u. TSDI model je druga prica.

--- Kraj citata ---

Upravo tako  :icon_thumright:
Od 8. meseca 2004.godine krecu da se ugradjuju novi blokovi i blokirana struja :D
Nekoga cak zna da usere i da u 2005. dobije skuter sa starim blokovima, taman dok zalihe nisu prosle :)

Ivan_drifter:
ja znam da kad sam u forticar dopeljo na skidanje blokadi da mi je baja dao blokirani cdi ...i bio pored njega dok je mjenjo cdi i variomati auspuh sve 3 blokade mi je dao cak i onaj pipak iz spulje,,,,,,

Cortez:

--- Citat: Ivan_drifter - 30 Studeni, 2009, 19:04:22 ---ja znam da kad sam u forticar dopeljo na skidanje blokadi da mi je baja dao blokirani cdi ...i bio pored njega dok je mjenjo cdi i variomati auspuh sve 3 blokade mi je dao cak i onaj pipak iz spulje,,,,,,

--- Kraj citata ---

Ali eto.. tip iz prvog posta ima model iz 2002 god, a kod njega CDI ne treba dirat.

Nix.jet:
AKO  je ivan drifter bio na servisu ja dajem svog jet forcea onome koji je prcko po njegovom sf.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju