Tehnički kutak > Tuning skutera
Honda trokira
mario_f15:
--- Citat: jerdam - 17 Kolovoz, 2009, 19:06:02 ---ocito me niste razumjeli..... ne trokira karburator nego kad dam gas nesto se dogada kod remena i pocne cukat motor 2-3 sekunde i onda kad ulovi gas ide super, znaci to se dogada samo kada startam, a dok se krecem 20-35km/h u leru posto je 2T primi i vuce bez problema i ne dogadaju se nikakvi preskoci(trokiranje). ima sam karburator gore 17.5 sa sprucom od 90 jos vise je trokirao a sa ovim od 64 malo manje. Napominjem nije problem u karburatoru jer mi se to znalo isto desavat na tomos colibriu dok sam ga imao i problem je bio sto su zbci preskakali lanac.
--- Kraj citata ---
jel ti se to trokiranje dešava kad je motor hladan ili vruć?jel puši puno na spuh kad ti tako trokira?
aj probaj se malo provozat pa ga ugasit i onda probat krenut
nemože remen trokirat
jbt :toothy11:
animatrix:
mozda se samo krivo izrazio.. mozda prerano hvata kvacilo pa slabo krece, ili se prevrti masina pa opet slabo krece, a osjecaj je kao da vrti u prazno...
mario_f15:
--- Citat: animatrix - 18 Kolovoz, 2009, 01:43:21 ---mozda se samo krivo izrazio.. mozda prerano hvata kvacilo pa slabo krece, ili se prevrti masina pa opet slabo krece, a osjecaj je kao da vrti u prazno...
--- Kraj citata ---
??? ??? ???
_aerox_:
--- Citat: seba - 17 Kolovoz, 2009, 18:14:05 ---karburator ili svjecica je*e drugo nista
jel trokira na full gasu?
--- Kraj citata ---
meni je tako u startu prvih deset metara rox trokirao,zato kaj mi se zvonceko spigalo od topline,zamjenio zvono i teraj dalje
jerdam:
--- Citat: mario_f15 - 17 Kolovoz, 2009, 19:24:02 ---jel ti se to trokiranje dešava kad je motor hladan ili vruć?jel puši puno na spuh kad ti tako trokira?
aj probaj se malo provozat pa ga ugasit i onda probat krenut
nemože remen trokirat
jbt :toothy11:
--- Kraj citata ---
prvih puta kada krenem dok je hladan tj uvjek ga malo upalim da se zagrije prije toga, ne trokira, ali kada opet stanem i dam full gas ili samo na minimumu krecem pocne trokirat, ne dimi se nista iz auspuha.
--- Citat: _aerox_ - 18 Kolovoz, 2009, 02:58:50 ---meni je tako u startu prvih deset metara rox trokirao,zato kaj mi se zvonceko spigalo od topline,zamjenio zvono i teraj dalje
--- Kraj citata ---
Moguce da je i ovo rjesenje. pitat cu na servisu jer ga nosim u srijedu sljed.
A kakvo je to ZVONCEKO? STO JE TO?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju