Općenito > Propisi
oprez OSIJEK!!!
jerdam:
--- Citat: kuky_cepin - 17 Kolovoz, 2009, 18:53:18 ---ma decko imo kacigu sve..ima motor s blokadama..retrovizori ma sve..sam vozacku nema...i oni za njim..ma uglavnom sve zaustavljaju vozaju se stalno
--- Kraj citata ---
Kriza prijatelju, drzava ih je stisla jer da ne rade nebi bilo place.... a kad je bilo para onda su drkali k**ra*....
da su bar takvi stalno, bilo bi vise reda i u cijeloj drzavi
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: jerdam - 17 Kolovoz, 2009, 19:09:32 ---Kriza prijatelju, drzava ih je stisla jer da ne rade nebi bilo place.... a kad je bilo para onda su drkali k**ra*....
da su bar takvi stalno, bilo bi vise reda i u cijeloj drzavi
--- Kraj citata ---
de sta pricas, onda bi cijeli zivot radio da bi kazne poplaćao... :toothy10:
os_1992:
i kod mene u visnjevcu puno polciije na bmwima
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: os_1992 - 18 Kolovoz, 2009, 00:20:09 ---i kod mene u visnjevcu puno polciije na bmwima
--- Kraj citata ---
i ja danas kod nas vidio dvojicu na motorima..sta je to?? sve puno murije, samo traze kog bi ulovili...kriza je.. :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: kuky_cepin - 17 Kolovoz, 2009, 18:53:18 ---ma decko imo kacigu sve..ima motor s blokadama..retrovizori ma sve..sam vozacku nema...i oni za njim..ma uglavnom sve zaustavljaju vozaju se stalno
--- Kraj citata ---
Cestitam policajcu koji ga je iskljucio iz prometa. Nadam se samo da ce platit i kaznu u punom iznosu tako da mu to ne padne vise na pamet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju