Tehnički kutak > Tuning skutera

17,5 delortak cirkusira!

(1/4) > >>

[SB]Replica 180:
nrg mc3 , delorto 17.5 , a22 igla na sredini , dizna 66, spuzva serijska

na scootu je bio arrow titanium, i smjesa je bila savrsena!, i sad je gore serijski spuh i smjesa je bogata!
i idem ja spustiti iglu da sipegam malo tu bogatu smjesu i tu krecu problemi , nakon spustanja igle sve je poblesavilo!
nemoze raditi na leru, pa ga slozim, pa navecer opet ne valja i tako svaki dan proteklik 5-6 dana probavam sve moguce kombinacije...  :( :( :(  ajmo pomoc! plizzzzzzzzzz

igor.sb:
vrati arrow-a  :dontknow:  :toothy11:

a jel puno trosi?  :laughing7: :laughing7:

vuk:
treba ti onaj limić što blokira ulaz na karburatoru, i dizna je 54 za serijski spuh.

EmirF121:
Eto imam isti problem, stavio diznu 64 i maknuo limić i danas ga čitav dan stelam i malo mi fali, ali uvijek negdje na pola gasa malo zatrokira ili zaguši se (ne znam šta) i svjećica je uvijek iste boje, siva ko pepeo. Poludit ću majku mu i karburatoru. Zna li neko na koliko krugova bude fabročki okrenut šaraf za dovod  zraka???   :BangHead: Hoće li pomoći ako stavim red sponge?

gokiSP:
zato ja mrzim taj jebeni seriski dell 17,5..sa weberom ili dellom 12 nikad problema a sa ovim sranjem 17,5 uvijek neka sranja..ja sa se dugo vremena vozio na weberu 12 sa spuhom i variomatom, dizna 68 i smjesa je bila odlicna i nikad mu nis nije falilo... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju