Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Aerox by Snake

<< < (4/6) > >>

dino_sk:

--- Citat: Snake - 17 Kolovoz, 2009, 16:11:24 ---za sada mi je katastrofa.... kada nadem vremena cu probati malo to postelati.... bolji mi je start imao sa serijalom.....

--- Kraj citata ---
svi koji imaju taj spuh imaju katastrofa start ma koje federe stavili  :laughing7:

Josip:
sve 5 samo boja katastrofa ko na mom tmax-u
btw prodajem ga  :headbang: povoljno

seba:
super je
malo off
izbrisi si poruke da ti mogu odgovorit na pm
dobio sam zmigavce,kad budem isao u rijeku ti dopeljem

Losinj:

--- Citat: Snake - 17 Kolovoz, 2009, 16:11:24 ---za sada mi je katastrofa.... kada nadem vremena cu probati malo to postelati.... bolji mi je start imao sa serijalom.....

--- Kraj citata ---

kad kreces moras onak polakse i tek mu onda mos spucat ful gas i onda pocupa ko konj jel...takva je situacija kod mene i nemoras se opce zamarat stimanjem starta jer nebudes uspjeo.....ukoliko start malo bolje ustimas ode krajnja i to dosta...i tako obratno...tako da meni je onak kak sam ti reko na pocetku krenem polakse i poslje vata ko lud..

Snake:

--- Citat: Losinj - 18 Kolovoz, 2009, 14:44:02 ---kad kreces moras onak polakse i tek mu onda mos spucat ful gas i onda pocupa ko konj jel...takva je situacija kod mene i nemoras se opce zamarat stimanjem starta jer nebudes uspjeo.....ukoliko start malo bolje ustimas ode krajnja i to dosta...i tako obratno...tako da meni je onak kak sam ti reko na pocetku krenem polakse i poslje vata ko lud..

--- Kraj citata ---
isto tako i meni.... katastrofa za uzbrdice.... mislim da ce neki drugi spuh doc jel ovo nema smisla sa ovakvim startom....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju